Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνικής (2ος όμιλος) Πύρασος – ΑΕ Φαρκαδόνας 1-0

133d481ea479cf198c99653a261bb3ac_LΈνα γκολ και να καίει… Ο Αναστασίου πέτυχε φοβερό τέρμα στο 11ο λεπτό, ο Πύρασος το κράτησε μέχρι τέλους παίζοντας στο φινάλε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στεφανή και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας επιτυχία που τον ανέβασε στην 4η θέση της κατάταξης..

Οι Αγχιαλίτες υποδέχθηκαν την ΑΕ Φαρκαδόνας και πήραν τη νίκη χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ένα καταπληκτικό γκολ καθώς στο 11ο λεπτό, ο υψηλόσωμος επιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός μεγάλης περιοχής, κινήθηκε στα δεξιά του και έπιασε ψηλοκρεμαστό “κεραυνό” από τα περίπου 25 μέτρα, μην αφήνοντας περιθώριθα αντίδρασης στον Πατσιαλή.

Λιγοστές οι καλές φάσεις στην αναμέτρηση. Στο 10ο λεπτό, ένα σουτ στην κίνηση του Νικούλη εντός μεγάλης περιοχής έφυγε ψηλά άουτ, στο 25′ δυνατό φάουλ από το ημικύκλιο του Αναστασίου απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 34′ ο Πύρασος απείλησε όταν ο Κοντοβάς σέντραρε, ο Τσιουρέλης από καλή θέση κατέβασε την μπάλα και σούταρε αλλά ο Πατσιαλής έδιωξε με το σώμα.

Στο 40ό λεπτό ο Χαλάτσης κράτησε το σκορ με φοβερή απόκρουση σε φάουλ του Νικούλη. Δυνατή εκτέλεση, με τον τερματοφύλακα του Πυράσου να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ με το ένα χέρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Διβανές σκόραρε σε στημένη φάση, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμη λιγότερες οι καλές στιγμές στον αγώνα. Στο 51ο ο Κοντοβάς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Φορτούνης τον μάρκαρε έξω από τη μεγάλη περιοχή όντας ο τελευταίος παίκτης, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ και κάρτα. Λίγο αργότερα, προβολή από καλή θέση του Μπασιάκα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ στο 70′ οι “κυανόλευκοι” της Νέας Αγχιάλου είχαν διπλή ευκαιρία. Από παράλληλη σέντρα του Τσιουρέλη, ο Κοντοβάς πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας, έδιωξε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια, σουτ του αμαρκάριστου Καρακώστα από το ύψος του πέναλτι, κατέληξε στην αγκαλιά του Πατσιαλή.

Τέλος, στο 88ο λεπτό ο Στεφανής αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε από τον ρέφερι Κουφογιάννη. Στη φάση αυτή, ο αμυντικός του Πυράσου έκοψε καθαρά την μπάλα κι αδίκως δόθηκε φάουλ και κάρτα. Να σημειώσουμε πως ο Στεφανής ήταν σήμερα ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους, το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσαν οι Κοντοβάς, Βαγγελάκος, ενώ ο Καραγεώργος ξεκίνησε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, με τον Πύρασο να αγωνίζεται έχοντας οκτώ παίκτες από τους 14, κάτω των 23 ετών.

Συνθέσεις

Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης (57′ λ.τρ. Δημητριάδης), Χατζητρακόσιας, Καραγεώργος, Κοτζαθανάσης, Στεφανής, Μαλακασιώτης (60′ λ.τρ. Καρακώστας), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς (83′ Πλασταράς), Αναστασίου.

ΑΕ Φαρκαδόνας: Πατσιαλής, Νάκου, Γκαντιάς, Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος (30′ Μπασιάκας), Μηνάς (74′ Γκουντρουμπής), Διβανές (65′ Ζαφειρίου), Νικούλης, Ιακωβάκης.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected