Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αχιλλέας Νάουσας 2-0

_DSC1568

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΑΣ Ειρηνούπολης επικράτησε με 2-0 του Αχιλλέα Νάουσας και σε συνδυασμό με την ήττα του Κεραυνού Επισκοπής, ανέβηκε στην 3η θέση.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ όλη τη διάρκεια του, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Ηλιάδη και με “δράστη” τον Κώστα Έξαρχο που σημείωσε δύο τέρματα, απέσπασε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Μπροστά σε λίγους θεατές, οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο λεπτό. Κυκλοφόρησαν τη μπάλα, μετέφεραν την πίεση στην αντίπαλη άμυνα και με πολλούς τρόπους, βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Ηλιάδη. Παράλληλα, με τους πρωταθλητές αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τα νέα αποκτήματα από τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, οι Δημήτρης Ασλαμπάλογλου και Νίκος Τάσος ενώ στον πάγκο κάθισε ο Κώστας Βούλγαρης, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Κώστας Έξαρχος στο 36ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά, με τους πρωταθλητές να έχουν τον έλεγχο και να κυνηγούν το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε και πάλι από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, αυτή τη φορά με κεφαλιά.

Τα υπόλοιπα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Αχιλλέα να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να απειλήσει την εστία του Σταματέλου και τους γηπεδούχους να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Τενεκετζής (60′ Τάσος), Πίτος, Συμεωνίδης Γ., Ασλαμπάλογλου, Κουκουράκης, Τσιούπρος (83′ Παπαϊωάννου), Γασπαράτος, Έξαρχος (68′ Τερζής), Παπαδόπουλος Ν.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης (73′ Σαμαράς Τ.), Βακαλίδης, Γκέτσος, Καραμεταξάς (60′ Παραστατίδης), Μπράτσης, Σαμαράς Δ., Γιαμαλίδης (55′ Δασκαλίδης), Παρθενόπουλος, Στογιάννος Γ., Κοσμάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected