Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα 1-5

Χωρίς τίτλοΠέμπτη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, καθώς γνώρισε τη συντριβή με 5-1 από την Καβάλα, κάτι που τον έφερε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Επόμενο παιχνίδι για τους «κοκκινόμαυρους» στους Αμπελόκηπους κόντρα στον Ηρακλή. 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Απόλλωνα, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωυσίδη. Όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική δεχόμενος πέντε γκολ. Η απάντηση από τους «αργοναύτες» ήταν άμεση, καθώς στο 16΄ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πτηνόπουλο. Γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «κοκκινόμαυρων», λόγω ότι θεωρούν ότι ο παίκτης ήταν εκτεθειμένος.

Και σα να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς τέσσερα λεπτά μετά. Ο Μωυσίδης ανέτρεψε τον Καζάκη και ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα. Διπλή χαμένη ευκαιρία για την Καβάλα να πετύχει και τρίτο τέρμα λίγο πριν το ημίχρονο. Σουτ του Πτηνόπουλου απέκρουσε ο Κωνσταντίνου και στη συνέχεια της φάσης ο Δουμάνης έπιασε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή και να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ασημάκη στο 62΄. Και έξι λεπτά μετά ο Δουμάνης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90ο λεπτό ο Καζάκης, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Kωνσταντίνου, Μπουλγουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωυσίδης, Κουκουλέκης, Μουτζούρης, Μάντζιος (67΄ Βιλανάκης), Παπαδημητρίου, Προβατίδης, Τσαούσης (46΄ Μήτσικας).

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μαργαρίτης, Λιόλιος Δέντσας, Παληγεώργος (78΄ Κανούλας), Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (50΄ Ασημάκης), Δουμάνης (75΄ Τουμανίδης), Καζάκης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected