Super League 1

Super League – Ο “άσχημος” ΠΑΟΚ, ο όμορφος Πάνθραξ!

1343258Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο άθλιος από ποτέ τη φετινή σεζόν και το νέο project κινδυνεύει σοβαρά από τις αλλεπάλληλες ρωγμές μετά το 3-3 με τον τρομερό Πανθρακικό!

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ, που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανθρακικό στην Τούμπα, σε ένα τρελό παιχνίδι με δύο ανατροπές στο σκορ, έξι τέρματα, μία αποβολή και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, πήρε μεγάλο ρίσκο, με την νέα αλλαγή συστήματος, αυτή δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα ο ψυχωμένος Πανθρακικός, να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του Δικεφάλου. Αποδοκιμασίες στο φινάλε, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στη φάση του 55′, με τον Δημητρόπουλο, αν και κοντά στη φάση να δείχνει παίζεται…

Δεν του βγήκε το ρίσκο…

Ο Ιγκόρ Τούντορ, ανακάτεψε για μία ακόμα φορά την τράπουλα, παίρνοντας – η αλήθεια είναι – μεγάλα ρίσκα, με τις επιλογές των προσώπων που έκανε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Τζιόλη να είναι στα στόπερ, τον Σκόνδρα, αριστερό μπακ, με τους Κόστα, Τζαβέλλα και Κλάους, να μένουν στον πάγκο.

Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ, έψαχναν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ωστόσο ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14’, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν. Σκόρερ ήταν (και πάλι) ο Γκάρι Ροντρίγκες, που κινήθηκε ωραία εντός της περιοχής του Πανθρακικού και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Πασχαλάκη, έπειτα από ωραία ασίστ, πάρε-βάλε που του έδωσε ο Κίτσιου.

περισσότερο ρεπορτάζ και βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected