B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας31ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-1

Εικόνα αγώνα: Δυνατό ο παιχνίδι που παρακολούθησαν οι θεατές στο γήπεδο Μακροχωρίου, με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Τη νίκη θα μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε από τις δύο Ακαδημίες, ωστόσο το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι ίσως το πιο δίκαιο.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης, ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ, Μούτσα, (50’ Πορφύρης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.,  Μπούγκαρτσιτς, (80’ Σαντικίδης), Γκιουλέκας, Κούβαρος Μ.,  (λ.τ. 15’ Απαζίδης), Καλτσάς, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Σοφιανίδης.

Σκόρερ Ακαδημίας: 74’ Αργυρόπουλος.  Δοκάρια: 90’ Πορφύρης

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας έχει το προγραμματισμένο ρεπό.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ: 1-0

Εικόνα αγώνα: Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας, πετυχαίνοντας μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι και αυτή του Νηρέα. Πέρα από το αποτέλεσμα οι νεαροί αθλητές σε αυτή την ηλικία κερδίζουν την προσπάθεια στον αγώνα και την πειθαρχία που επιδεικνύουν κάθε φορά.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Σάρκα (55’ ΚαλαΪτζίδης), ΣαΪπης, Ασλανίδης,  Σερεμέτας Κ., Παπουλίδης, Γάκης,  Σερεμέτας Β., Ντινόπουλος, Μελιόπουλος, Αλεξιάδης (70’ Γρηγοριάδης),Σούλης, Στογιάννος.

Σκόρερ Ακαδημίας: 38’ Αλεξιάδης

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου η ομάδα της Ακαδημίας υποδέχεται στους Γεωργιανούς την ομάδα του Αλιάκμονα Νησελίου.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Όμορφα παιχνίδια έγιναν το Σάββατο ανάμεσα σε δύο πολύ καλά οργανωμένες στα τμήματα υποδομής ομάδες, την  Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Το Σάββατο 14/11 η Ακαδημία υποδέχεται στο γήπεδο Γεωργιανών τις Ακαδημίες:
1)    Πατρίδας
2)    Αστέρα Αλεξάνδρειας
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected