Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο Άκης Γεωργίου μιλά στο pieriasport

akis_georgiou-pierikosΣτο Pieriasport μίλησε ο ταχύτατος επιθετικός μέσος του Πιερικού Άκης Γεωργίου.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε αρχικά στη φετινή Γ΄εθνική, στη συνέχεια μίλησε για την ομάδα του τον Πιερικό, είπε για τους φετινούς στόχους και έκλεισε με την ποιότητα των παικτών της περιοχής, καθώς και την εκτίμηση του για την τελική βαθμολογική θέση των ομάδων της Πιερίας στο φετινό πρωτάθλημα.

“Η Γ΄ Εθνική φέτος θα έλεγα ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλους τους ομίλους της. Συμμετέχουν ιστορικές ομάδες σε καθένα από αυτούς. Άλλωστε υποβιβάζονται αρκετές ομάδες που πηγαίνουν στο τοπικό πρωτάθλημα και καθεμιά θέλει να το αποφύγει. Κάθε ομάδα είναι ικανή να κάνει ζημία στις υπόλοιπες οπότε απαιτείται σοβαρότητα και καλή αγωνιστική εικόνα και άποψη μου είναι ότι καμία ομάδα δε θα χαριστεί σε κανέναν, πρέπει να ματώνεις στην κυριολεξία μέσα στο γήπεδο για να πάρεις αυτό που θέλεις.

Ο Πιερικός χτίστηκε αργά. Σίγουρα όλοι μας δε περιμέναμε τόσο γρήγορα η ομάδα να αποκτήσει ταυτότητα και να ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Θεωρώ πως η μέχρι τώρα μας πορεία είναι αξιοσέβαστη και ικανοποιητική.

Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα στο 100% αυτών που και εμείς οι ίδιοι θέλουμε. Θετικό σίγουρα είναι ότι νιώθουμε ποδοσφαιριστές χάρη στους ανθρώπους που τρέχουν την όλη προσπάθεια και πρέπει και εμείς οι ποδοσφαιριστές να δώσουμε το κάτι παραπάνω και για αυτούς διότι μας παρέχουν όσα χρειαζόμαστε, κάτι που λείπει ακόμα και από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

pierikos_akis_georgiou

Σαν Πιερικός, σαν ένα όνομα στην κατηγορία, σαν φανέλα, πρέπει να κοιτάς ψηλά και αυτό κάνουμε. Δεν υπάρχει πίεση αλλά μέσα μας ο καθένας μας νιώθει και καταλαβαίνει ότι πρέπει να βλέπουμε μπροστά και πάντα ψηλά.

Σίγουρα υπάρχει ένα θέμα με τους μείον βαθμούς μας οι οποίοι σίγουρα καθορίζουν και τον στόχο, ωστόσο νομίζω πως θα δικαιωθούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση και θα μας αφήσει να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Οι ομάδες της Πιερίας διαθέτουν την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών του τόπου μας. Αυτό είναι πολύ θετικό. Τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους και βοηθάει την συνεργασία τους μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι 3 από τις 4 ομάδες του νομού βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και σε μικρή απόσταση από την πρώτη θέση. Αυτό δείχνει πρώτον την ποιότητα των παιδιών της Πιερίας και δεύτερον την δυναμική των ομάδων μας.

Η βαθμολογική θέση και η εικόνα των ομάδων της Πιερίας δείχνει πως σίγουρα κάποια ομάδα από την περιοχή μας θα διεκδικήσει την άνοδο στην επόμενη κατηγορία και εύχομαι πραγματικά αυτό να γίνει, διότι πρέπει η Πιερία να βρίσκεται στις μεγάλες κατηγορίες. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τις ομάδες μας άλλα και για την ποδοσφαιρική μας αξία.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected