Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 9ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ111111111111111111

Με συμπληρωμένο το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Ερασιτεχνική, ήδη τα πρώτα συμπεράσματα έχουν αναδειχτεί και φανερώνουν μέχρι ενός βαθμού το πως θα εξελιχθεί το υπόλοιπο της σεζόν.

Η διαφορά του ΦΑΣ Νάουσα από τη δεύτερη θέση (+3) μπορεί να μην εξασφαλίζει τους “κυανόλευκους” ωστόσο αναδεικνύει την ποιότητα της ομάδας του Δημήτρη Χαλκιά, που εξ αρχής απέδειξε πως και φέτος θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Από κοντά η εντυπωσιακή φέτος ΑΕ Αλεξάνδρειας, που παρά τις αντίθετες προβλέψεις, παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Ακολουθεί ο πρωταθλητής ΑΣ Ειρηνούπολης, του οποίου οι δύο ήττες μέχρι στιγμής τον έχουν αφήσει πίσω, χωρίς όμως να αποκλειστεί η αλλαγή της υφιστάμενης κατάστασης καθώς διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό σύνολο.

Το γκρουπ της κορυφής συμπληρώνει ο Κεραυνός Επισκοπής, που ως νεοφώτιστος δείχνει πολύ καλό πρόσωπο ωστόσο ο αρχικός στόχος της γρήγορης παραμονής αλλά και της καλής πορείας έχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό επιτευχθεί.

Από κει και πέρα, οι υπόλοιπες ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ, με 5 από αυτές να έχουν δημιουργήσει τις βάσεις για την παραμονή και άλλες τόσες να βρίσκονται στην διαδικασία που θα πρέπει ήδη να σκεφτούν την περαιτέρω συλλογή βαθμών αν θέλουν να μην μπουν σε περιπέτειες. Σε δυσχερή θέση βεβαίως ο Φίλιππος Μελίκης και η ΑΕ Χαρίεσσας (θυμίζουμε πως μία ομάδα υποβιβάζεται οριστικά και μία εφόσον δεν ανέβει κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα) ωστόσο απομένουν τα 2/3 της σεζόν και υπάρχει ο χρόνος για να αποφευχθεί ο κίνδυνος.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια που περιλαμβάνει η αυριανή 9η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής, μια ημέρα που περιλαμβάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια, με δύο μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα τοπικά ντέρμπι.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα Naousa

Ατρόμητος Διαβατού – ΦΑΣ Νάουσα : Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο, κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, τα οποία έχουν αντιστρέψει το κλίμα μετά το μέτριο ξεκίνημα.

Οι “κυανόλευκοι” του Διαβατού, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο και το σημαντικό “διπλό” στην Επισκοπή, βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση κόντρα στην μοναδική πλέον αήττητη ομάδα. Ο Ατρόμητος θα επιδιώξει την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα σημαντικές απουσίες και με δεδομένη την εξαιρετική ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά φαίνεται πως για πρώτη φορά φέτος θα μεταβεί στο Διαβατό με όλα της τα “όπλα”, αφενός μεν γιατί επιστρέφει μετά από τιμωρία 7 αγωνιστικών ο Σωκράτης Λαμπριανίδης, αφετέρου διότι οι μέχρι πρότινος τραυματίες (Δήμος Συμπεθέρης, Αδάμ Βλαχοδήμος και Γιώργος Πατατούκας) νιώθουν πολύ καλύτερα και εκτός απροόπτου θα ενισχύσουν την ομάδα με στόχο την 8η νίκη και τη διατήρηση στην κορυφή.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 25.62 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-1

pontiaki αε αλεξανδρειας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Το ένα από τα δύο τοπικά ντέρμπι, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου. Στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, “χτυπά” η καρδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής και ήδη έντονο είναι το…κους κους σχετικά με το αυριανό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον Σάκη Παγγούρα στον πάγκο τους, καθώς ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, δημιουργώντας σημαντικούς τριγμούς στο αγωνιστικό τμήμα. Ωστόσο, άπαντες στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων, έχουν επιδοθεί στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα, τόσο όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο όσο και τον ψυχολογικό τομέα. Μοναδικός απών για τους “μπλαουγκράνα” ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Καρασαββίδης ολοκληρώνει σήμερα (13/11) με την τελευταία προπόνηση την προετοιμασία των “πρασίνων”, χωρίς σημαντικά προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες. Ανεβασμένη στα ύψη η ψυχολογία και μετά τη σημαντική νίκη στο έτερο τοπικό ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και στο αυριανό παιχνίδι μοναδικός στόχος είναι η 7η νίκη στο πρωτάθλημα, που θα διατηρήσει την ΑΕΑ στη δεύτερη θέση.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 8.58 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Α2), 1-3

rodoxori Eirinoupoli

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης : Το δεύτερο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου αναμετρούνται δύο ομάδες με ποιοτικά σύνολα αλλά και υψηλούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Μπορεί η ομάδα του Σάκη Γλώσση να πραγματοποίησε μέτριο ξεκίνημα και να έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία, ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα έχουν αντιστρέψει το κλίμα και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει την 5η σερί νίκη (τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο). Απών για τον έμπειρο τεχνικό οι Δημήτρης Κακούδης και Πάνος Μωυσίδης, οι οποίοι ολοκληρώνουν σταδιακά την αποθεραπεία τους ενώ δύσκολα να αγωνιστεί (αν και έχει ενσωματωθεί σε κανονικό πρόγραμμα) ο Νίκος Τσαγκεράς, που θα προφυλαχτεί για τυχόν υποτροπή. Την ίδια ώρα, αμφίβολος είναι ο Απόστολος Παρηγορίδης, ο οποίος αντιμετώπισε μια ίωση και δεν συμμετείχε στις προπονήσεις.

Στην αντίπερα όχθη, οι πρωταθλητές μεταβαίνουν στο Βέρμιο με στόχο την 7η νίκη στη σεζόν, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μανώλη Χουϊλουλίδη ενώ επιστρέφουν οι Βασίλης Γιαουτζής και Δημήτρης Πετκάκης που αποθεραπεύτηκαν.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 21.56 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-4, 2013/2014 (Α2), 0-2, 2012/2013 (Α2), 1-0

paok Episkopi

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής : Σπουδαίο παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια, ανάμεσα στον 5ο και στον 4ο της βαθμολογίας. Αμφότερες οι ομάδες πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία φέτος, με τον “δικέφαλο” να γνωρίζει την πρώτη του ήττα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική.

Μάλιστα, από την Πέμπτη (12/11) αποτελεί παρελθόν ο Χρήστος Υφαντίδης, παρά το γεγονός πως διατήρησε την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα (5η θέση παρά το ντεσαβαντάζ βαθμών) και στο Κύπελλο, όπου η ομάδα θα αγωνιστεί στα προημιτελικά. Υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο Αλέκος Μπουκλάς, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Θανάση Κίτσα, Ανδρέα Μπουκλά, Κώστα Βασιλείου και Σπύρο Κίτσα.

To pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, που γνώρισε την 1η εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια χωρίς σημαντικές απουσίες, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Θεόκλητος Ιωαννίδης, που αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.54 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 4-0

χαριεσσα ΣΗΜΑ ΓΑΣ

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Κοπανού : Μόνο νίκη για τις δύο ομάδες στο αυριανό παιχνίδι και ειδικά για τους γηπεδούχους, κάθε παιχνίδι από δω και στο εξής θεωρείται τελικός!

Κι αυτό γιατί η μηδέν συγκομιδή μετά από 8 αγωνιστικές, έχει καθηλώσει την ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου στην τελευταία αγωνιστική. Ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Γιώργο Κανδηλίδη και Νίκο Φωτιάδη, ενώ μία θα είναι η απουσία για τον ομόλογο του στον ΓΑΣ, Γιώργο Σγούρδα που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντώνη Ντόγου, που θα απουσιάζει με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Έναν ΓΑΣ που τα τελευταία αποτελέσματα δεν του επιτρέπουν να κερδίσει έδαφος στη βαθμολογία και με 10 βαθμούς, βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στη σκιά του θανάτου του πρώην προπονητή αλλά και προέδρου της ομάδας, Σταύρου Παπασταύρου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών…

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 4.74 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα Trikala

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με πλούσια προϊστορία τα τελευταία χρόνια, με κυρίαρχο ωστόσο αποτέλεσμα την ισοπαλία και την τελευταία νίκη να έχει σημειωθεί την περίοδο 2012/2013 (3-2 υπέρ του Αχιλλέα).

Οι “κυανόλευκοι”, με 7 βαθμούς συγκομιδή μέχρι στιγμής, θα αγωνιστούν αύριο χωρίς σημαντικές απουσίες καθώς άπαντες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Παναγιώτη Καραμεταξά.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

output_uvVQXs Χωρίς τίτλο

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν θα έχει στη διάθεση του τους “μόνιμους” Κώστα Καρβούνη και Σίμο Καραούσογλου, ενώ δύσκολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, παρά το γεγονός πως θα ακολουθήσει την αποστολή για το Γιαννακοχώρι. Επιστρέφουν όμως οι Άρης και Χρήστος Μηνούδης, ενώ την πρώτη του εμφάνιση μετά από καιρό πραγματοποίησε το προηγούμενο Σάββατο ο Ούλι Ντόι.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 74.14 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-1  2013/2014, 2-2  2012/2013, 3-2

βίντεο από giannordo

makroxvri meliki

Μακροχώρι – Φίλιππος Μελίκης : Καθοριστικό το αυριανό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, μετά τα τελευταία αποτελέσματα που τις φέρνουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Μάκης Γιαννόπουλος από πλευράς γηπεδούχων, δε θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι τον Σταύρο Σταματίου που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΓΑΣ Κοπανού, ενώ αμφίβολος είναι ο Χρήστος Σερασκιέρης, μετά από ένα δυνατό χτύπημα στη μέση.

Στην αντίπερα όχθη, νέα δεδομένα έχουμε στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” καθώς αποχώρησε και ο Λευτέρης Κελεσίδης μετά από μόλις 10 μέρες παραμονής και δύο παιχνίδια (ένα για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα). Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, την ίδια ώρα που η ομάδα προετοιμάστηκε για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι, χωρίς όμως κάποια σημαντική απουσία.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 16.17 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 2-1 (Κύπελλο)

μπαλα9Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (live από το SportsUp) :

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Μακροχώρι – Φίλιππος Μελίκης

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

ΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Κοπανού

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης

Ατρόμητος Διαβατού – ΦΑΣ Νάουσα

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής

η συνολική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected