Ποδόσφαιρο Κόσμος

Euro 2016 – Ομάδα από…μπετόν η Ουκρανία! (vid)

9d184bdb8dc7eada529f1671650531cd_LΜία ανάσα από την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2016 βρίσκεται η Ουκρανία που επικράτησε 2-0 της Σλοβενίας.

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας έκανε η Ουκρανία η οποία επικράτησε 2-0 της Σλοβενίας στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ.

Στο 23ο λεπτό, ο Γιαρμολένκο με εξαιρετική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 1-0, φτάνοντας τα 21 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του, όντας ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της, πίσω από τον Αντρέι Σεφτσέντκο (48).

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν λίγο αργότερα (28′), ωστόσο η προσπάθεια του Ίλισιτς δεν βρήκε αντίκρισμα, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Ουκρανοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Φεντέτσκι «σέρβιρε» στον Σελέζνιοφ που δεν είχε πρόβλημα από κοντά να σημειώσει το 2-0. Η Σλοβενία δεν μπορούσε να αντιδράσει κι οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, με τους Γκαρμάς (58′) και Σελέζνιοφ (70′) να μην βρίσκουν στόχο.

Τελικώς, η Ουκρανία έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη κι έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro.


Yevhen Seleznyov Goal – Ukraine 2 – 0 Slovenia… από Football–Live

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected