Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-3

12243873_10208243383109404_389517082_n

Πολύ όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι 200 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου.

Οι περσινοί πρωταθλητές πήραν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον φορμαρισμένο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΦΑΣ Νάουσα στο Διαβατό, μείωσαν τη διαφορά στους δύο βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, που είχε στις τάξεις της τους εξαιρετικούς σήμερα Σπύρο Σταματέλο και Αντώνη Κουκουράκη (χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι) στάθηκε τυχερή στις απανωτές ευκαιρίες του ΓΑΣ στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η επίτευξη του πρώτου τέρματος στο 18ο λεπτό, “έλυσε” τα πόδια των παικτών, που κυριάρχησαν στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο.

Οι “κυανοκίτρινοι” από την άλλη πλευρά, τα έχουν και πάλι με την ατυχία αλλά και (σήμερα) με τον δεύτερο βοηθό κ. Νησελίτη, καθώς αφενός μεν δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα τις τρεις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ξεκίνημα του αγώνα και αφετέρου για το ότι ο νεαρός ρέφερι δεν υπέδειξε στον διαιτητή κ. Βρέσκα ένα (όπως υποστηρίζουν) χτύπημα εκτός φάσης στον Παρηγορίδη, που θα επέσυρε την κόκκινη κάρτα. Όταν όμως δέχτηκαν το πρώτο τέρμα, ουσιαστικά κατέρρευσαν και με αρκετά λάθη, έδωσαν την ευκαιρία στην πολύ ποιοτική ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη να φτάσει στο τελικό 0-3.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Οι φάσεις που έκριναν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα σημειώθηκαν στο τρίλεπτο 2′-4′, όταν ο ΓΑΣ είχε δύο δοκάρια (!) και ένα σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταματέλος. Στο 2ο λεπτό, ο Ουέλινγκτον, μετά από ωραίο συνδυασμό, βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ο οποίος βρέθηκε σε ετοιμότητα αποκρούοντας σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του προήλθε η νέα μεγάλη (διπλή) ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν αρχικά ο Μάραντης σημάδεψε το δοκάρι από την απευθείας εκτέλεση και στην επαναφορά ήταν η σειρά του Ουέλινγκτον να σημαδέψει το σίδερο.

Και ενώ ο ΓΑΣ έδειχνε πως θα συνέχιζε στο ίδιο επίπεδο με τα τελευταία του παιχνίδια, ήρθε η φάση του 18ου λεπτού, όταν σε μια σύγχυση στην άμυνα, η μπάλα κόντραρε σε προβολή του Θεόδωρου Καρυπίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Κίτσου που αιφνιδιάστηκε από την πορεία της μπάλας. Το γκολ αυτό (πρώτο για τον νυν πρόεδρο του Άρη) άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία και να δημιουργούν αρκετές φάσεις στα καρέ του ΓΑΣ.

Οι πρωταθλητές κυκλοφόρησαν τη μπάλα, δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα και σε δύο περιπτώσεις (μία με τον Χάρη Συμεωνίδη και μία με τον Κουκουράκη) θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους πριν την ανάπαυλα.

12231119_10208243385069453_1606000392_n

Το δεύτερο γκολ όμως ήρθε για τους “τζιαλορόσι” στο 4ο λεπτό της επανάληψης και ανήκει αποκλειστικά στον Αντώνη Κουκουράκη, ο οποίος στην αντεπίθεση, πέρασε έναν αντίπαλο, κέρδισε την κόντρα στη συνέχεια και με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κίτσου για το 0-2.

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τον ΓΑΣ και δεν ήταν πλέον εφικτή η αλλαγή των δεδομένων. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και για τρίτο τέρμα, το οποίο πέτυχαν στο 89′ και πάλι με τον Κουκουράκη, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Έξαρχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Κωστούλη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Μπάκανος (80′ Ίντος), Μάραντης, Κοτζαχρήστος, Ρίσσου, Ντατσής, Ουέλινγκτον, Παρηγορίδης (67′ Θεοδοσιάδης), Παπαδής, Ευθυμιάδης, Γιάτσος (85′ Κουλιανίδης)

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ., Τενεκετζής, Βαλδήρ, Συμεωνίδης Γ., Παπαδόπουλος Ν. (48′ Τάσο), Ασλαμπάλογλου (75′ Τσιούπρος), Κουκουράκης, Γιαουτζής, Καρυπίδης (70′ Πετκάκης), Έξαρχος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected