Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Κεραυνός Επισκοπής 3-0

alexandriamou (3)

Λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου, οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 3-0 και έριξαν την αυλαία από πολύ νωρίς.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, με πρωταγωνιστή και εκτελεστή τον Γιάννη Βαλδήρ επικράτησε με 3-0 του Κεραυνού Επισκοπής, που μειονέκτησε στους περισσότερους τομείς στο σημερινό παιχνίδι και ειδικά στην άμυνα, έκανε αρκετά αβίαστα λάθη.

Έτσι, η διαφορά των δύο βαθμών από τον ΦΑΣ Νάουσα παρέμεινε ως έχει και η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου είναι για τον ΑΣ Ειρηνούπολης η ευκαιρία να περάσει μπροστά στη βαθμολογία. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο ΦΑΣ έχει τον πρώτο λόγο (ειδικά σε περίπτωση “διπλού” στο Αγγελοχώρι) ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η τρίτη ήττα του Κεραυνού στο πρωτάθλημα, δεύτερη εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δυναμική τους στις στημένες φάσεις και με αυτόν τον τρόπο προήλθαν τα δύο εκ των τριών τερμάτων. Η αρχή έγινε στο 25ο λεπτό, όταν στο γέμισμα που έγινε μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, ο Έξαρχος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Βαλδήρ που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Θεόδωρου Καρυπίδη να χριστεί σκόρερ, αν και χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης καθώς στη κάθετη πάσα που επιχείρησε η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Βόλτση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το σερί τερμάτων μάλιστα δεν σταμάτησε στο 29′ καθώς στο 32′ και πάλι μετά από γέμισμα, ο Γιάννης Βαλδήρ με καρφωτή κεφαλιά έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, γέρνοντας την πλάστιγγα σαφώς υπέρ της ομάδας του.

To ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n copy

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία και όποιες φάσεις σημειώθηκαν προήλθαν κυρίως από λάθη της άμυνας. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι ενώ ο Κεραυνός, που δεν φάνηκε επιθετικά, είχε ένα καλοχτυπημένο φάουλ με τον Κώστα Τουμαρά που πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Σταματέλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Χ. (60′ Τσιούπρος), Τενεκετζής, Βαλδήρ, Παπαδόπουλος Ν., Ασλαμπάλογλου, Κουκουράκης, Γιαουτζής (60′ Γασπαράτος), Καρυπίδης, Έξαρχος (75′ Τάσο), Πεκτάκης.

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Ορδουλίδης, Λέσκας (46′ Δημητρίου), Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Τσεχελίδης (80′ Λύτης), Τουμαράς, Ντέλλας, Παραστατίδης, Καρυπίδης, Χαραλαμπίδης (46′ Μπάμπος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected