Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Ατρόμητος Διαβατού 1-0

DSCN0277

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ Κοπανού, σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”!

Η νίκη ήταν αυτοσκοπός για τις δύο ομάδες και για το λόγο αυτό επικράτησε το άγχος στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν πιο καλό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία τους παιχνίδια και με συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι τους, πήραν αυτό που ήθελαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φύγει αλώβητος από την έδρα των νεοφώτιστων και να συνεχίσει το αήττητο σερί, το οποίο σταμάτησε στα δύο παιχνίδια. Οι “κυανόλευκοι” παραμένουν στους 8 βαθμούς και στη 12η θέση, η διαφορά από τη 13η μειώθηκε στους τέσσερις και το παιχνίδι με τον Φίλιππο Μελίκης το ερχόμενο Σάββατο, είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικό.

Οι “κίτρινοι” ξεκίνησαν πιο δυνατά στο σημερινό παιχνίδι, με σαφή στόχο να επιβάλουν το ρυθμό τους. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δύναμη στις μονομαχίες, έφτασαν σχετικά γρήγορα στο γκολ και συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό. Στη φάση αυτή, Πέτγαζλης και Βασίλης Σιδηρόπουλος άλλαξαν ωραία τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο τελευταίος πάσαρε στην πλάτη της άμυνας για τον Μιχάλη Σπυρίδη και αυτός αφού πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Νικολαΐδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα μέσα σε δύο λεπτά, όταν το σουτ του Βασίλη Σιδηρόπουλου αποκρούστηκε προ της γραμμής από τους αμυντικούς του Ατρομήτου.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ

Όσο περνούσε ο χρόνος, το παιχνίδι αποκτούσε περισσότερη δύναμη, με τους 22 παίκτες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, με πιο εντατικό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όποιες προσπάθειες δεν ευοδώθηκαν, ενώ ο ΓΑΣ, που πρόσεξε περισσότερο την ανασταλτική του λειτουργία στο δεύτερο μέρος, ήταν πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Το 1-0 όμως παρέμεινε μέχρι τέλους και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την 3η φετινή τους νίκη (πρώτη εντός έδρας) ενώ ο Ατρόμητος γνώρισε την 6η ήττα, έχοντας μάλιστα 14 γκολ παθητικό μακριά από τον Διαβατό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ., Κοσμίδης (79′ Δούμος Σ.), Μπούφι, Σπυρίδης (90′ Γρυπούδης), Σιδηρόπουλος Β. (88′ Πρόιος), Σπανός, Κελέσμητος, Πέτγαζλης.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Δαληγγάρος, Λιλιόπουλος (46′ Αρβανιτίδης), Ασλάνογλου, Τσανασίδης (75′ Σαμψωνίδης), Τσιολάκης (85′ Μαυρίδης), Μπουρδάνος, Ζερδαλής, Μπρέγκου, Παγγούρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected