Super League 1

Super League – Συνεχίζει στο ίδιο τέμπο ο “δικέφαλος”!

1350321Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ξανά στον κόσμο τους, έχασαν νέο βαθμολογικό έδαφος και προκάλεσαν τις αποδοκιμασίες του κόσμου μετά το 0-0 με τον οργανωμένο Παναιτωλικό που στο τέλος έχασε ευκαιρία να κλέψει και το διπλό…

Νέα εντός έδρας γκέλα για τον ΠΑΟΚ, που άφησε δύο ακόμα βαθμούς στην έδρα του, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει (και) τον Παναιτωλικό. Oι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να κερδίσουν το παιχνίδι, με τον Μπερμπάτοφ, να αστοχεί από θέση τετ α τετ στο 80′, ενώ τον Βούλγαρο επιθετικό μιμήθηκε ο Πάουλο, στις καθυστερήσεις.

Αυτή ήταν η τέταρτη γκέλα για τον Δικέφαλο, στην Τούμπα, αφού βαθμούς πέταξε και στα παιχνίδια με Ξάνθη, Ολυμπιακό και Πανθρακικό. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, εμφανίστηκε πολύ διαβασμένος στην άμυνα και προσπάθησε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Του έβαλε δύσκολα…

Με την εικόνα που είχε ο αγώνας της Τούμπας, στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε πως η διακοπή μάλλον ωφέλησε την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, παρά αυτή του Ιγκόρ Τούντορ, με τους φιλοξενούμενους, να βάζουν δύσκολα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια στον Γλύκο, αφού αρκετές ήταν οι φορές που έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Δικεφάλου, με τον ΠΑΟΚ να προβληματίζει με την απόδοσή του.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαντζουράκη εκμεταλλεύτηκαν όλα τα κεντά που βρήκαν στην αντίπαλη άμυνα και δημιούργησαν πολλούς κινδύνους γύρω από την περιοχή του Δικεφάλου, ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκαν αυτό, κυρίως λόγω των κακών επιλογών που είχαν στην τελική τους προσπάθεια.

Στο 28’ ο Βιγιαφάνες με ωραία προσωπική προσπάθεια, άδειασε την άμυνα του ΠΑΟΚ, όμως ο Γκολάσα λειτούργησε «ως από μηχανής Θεός» και με ωραίο τάκλιν σταμάτησε τον Αργεντίνο πριν αυτός βγει σε θέση τετ α τετ με τον Γλύκο. Αυτή ήταν η πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες.

δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο του αγώνα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected