Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τα είδε…όλα αλλά πήρε τη νίκη!

12286036_10207560230102416_730642189_nΗ ΑΕΚ δεν έπιασε καλή απόδοση στην Κομοτηνή, όμως τα γκολ των Γιόχανσον και Μπουονανότε της… έφτασαν, αν και η «άμεση» μείωση του σκορ από τον Μάρτινς επέτρεψε στον Πανθρακικό να κάνει το ματς… θρίλερ μέχρι τέλους. 

Την επιστροφή της στις νίκες μετά από δύο γκέλες ζητούσε η ΑΕΚ στην Κομοτηνή, το πρώτο του «τρίποντο» στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και ο Γκουστάβο Πογιέτ. Συνεπώς, σε πρώτη γραμμή ήταν το αποτέλεσμα και από αυτή την άποψη, η… αποστολή της Ένωσης απέναντι στον Πανθρακικό, θεωρείται επιτυχημένη (1-2).

Όμως, η αλήθεια είναι ότι αυτή η νίκη θα μπορούσε να έχει έρθει με… λιγότερο σασπένς. Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να ελέγξει πλήρως το ματς. Δεν το πέτυχε ούτε μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε στη μία ώρα αγώνα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να μειώσουν σχεδόν άμεσα (68′) και να κάνουν το παιχνίδι… θρίλερ μέχρι τα τελευταία λεπτά.

«Σουηδικό μοντέλο»

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έψαξε αμέσως το γκολ. Στο 3′ είχε την πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, όταν ο Μπουονανότε έκανε ωραία μπαλιά στον Μπαρμπόσα, όμως λίγο πριν ο Πορτογάλος σουτάρει, ο Μελίσσης έξιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση έκανε ο Μάνταλος και ο Γιόχανσον βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 5′ η Ένωση είχε νέα ευκαιρία, καθώς μετά από προσωρινή απομάκρυνση των γηπεδούχων, ο Γκάλο έκανε πολύ καλό σουτ και ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε στα επόμενα λεπτά κερδίζοντας κάποια στημένα (κόρνερ -φάουλ) και τελικά κατάφερε να βρει το γκολ στο 18′. Ο Μπαρμπόσα έκανε μια σέντρα από δεξιά, ο Γιόχανσον πήρε την κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή και έκανε το 0-1.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected