Κατηγορίες
Football League

Football League : “Έχουμε καταντήσει η…πόρνη της κατηγορίας!”

xalkidis-20863Ο Παναγιώτης Χαλκίδης αναγνωρίζοντας την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ και μάλιστα με σκληρά λόγια, μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα, η οποία και περιλαμβάνει συζητήσεις και ίσως αποφάσεις.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως σημείωσε πως όπως και αν είναι τα πράγματα η ομάδα δεν θα σταματήσει να δίνει τη μάχη της, ενώ ζήτησε και μία μεγάλη συγνώμη.

Αναλυτικά:

“Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας και πρώτα εμάς σαν διοίκηση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτή την στιγμή έχουμε καταντήσει η… πόρνη της κατηγορίας. Είναι μεγάλο βάρος για εμάς. Θα αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν. Την Δευτέρα θα υπάρχει Δ.Σ και θα παρθούν αποφάσεις. Δεν θα δυσανασχετήσουμε με κανέναν που θα μας κρίνει, γιατί θα έχει δίκιο. Δε μπορώ να κατηγορήσω και να μην ακούσω όσους έκαναν σήμερα χιλιόμετρα για να δούνε αυτό το χάλι που παρουσίασε σήμερα η ομάδα μας. Θα προχωρήσουμε ως το τέλος με αυτούς που αγαπάνε την ομάδα.

Αυτούς που κάνουν κακοπροαίρετη κριτική δε τους θέλουμε. Εκ μέρους όλης της διοίκησης ένα μεγάλο συγνώμη και πάλι. Είμαστε σίγουροι και βέβαιοι ότι θα διορθωθούν τα πράγματα. Μπορεί τα όνειρα μας να μη φτάνουν πλέον ως εκεί που ήταν στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Ίσως είμαστε από τις λίγες ομάδες που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, αλλά πιθανόν έχουμε μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές μας. Το μεγαλύτερο μερίδιο αυτή την ώρα το έχουν οι παίκτες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν αξίζουν να παίζουν στον Πανσερραϊκό. Τους εμπιστευτήκαμε και θα τους εμπιστευτούμε”.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected