Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – ΑΠΕ Λαγκαδά 3-1

c1d4cc0d3b49f9cdcb76e9a6251a2214_94108Περίοδο φορμαρίσματος διάγει ο Νέστος Χρυσούπολης και το απέδειξε και το μεσημέρι της Κυριακής (22/11) στο πλαίσιο της 11ηςαγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μπάμπη Χρυστοσομίδη κέρδισε με 3-1 τον Λαγκαδά και με την τρίτη διαδοχική νίκη της εξακολουθεί να κυνηγά τον Άρη, από τον οποίο απέχει εφτά βαθμούς.

Αυτή του Γιάννη Παγώνη, από την άλλη, εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι δίχως τρίποντο, έχοντας σε αυτό το διάστημα δύο βαθμούς.

Το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπουλγούρα στο 30’, αλλά δεν το χάρηκαν, καθώς τρία λεπτά πριν από το φινάλε του ημιχρόνου ο Πολίτης έφερε το ματς στα ίσα.

Στο β’ μέρος, όμως, ο Νέστος Χρυσούπολης ανέβασε στροφές και πετυχαίνοντας δύο αναπάντητα γκολ έφτασε στο τρίποντο. Ο Χασάνογλου στο 65’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα και ο Νίκου στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο για τους νικητές, αλλά τόσο ο Χασάνογλου όσο και ο Κούτεφ σημάδεψαν το δοκάρι στο 68’ και το 82’ αντίστοιχα.

Συνθέσεις

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Μκρτσιαν, Χασάνογλου (88′ Καπετάνος), Δεσύλας, Παπαδάτος, Μαχαιρούδης (54′ Νίκου), Κούτεφ, Λαζαρίδης (86′ Κουτσούμπας).

ΛΑΓΚΑΔΑΣ (Γιάννης Παγώνης): Καλογεράκης, Μπάμπης (79′ Παπαναστασίου), Πολίτης, Σακαλής, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος (71′ Γκούντας), Τσερκέζης (73′ Κωνσταντινίδης), Κράβαρης, Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης.

a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected