Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Νέος προπονητής ο Αναστασιάδης

53eba983c09b2ad2c10bfc8ddb9a07aa_xl-610x400Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλεξίου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Σερρών, η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Σάκη Αναστασιάδη.

Όπως γράψαμε σχετικά το πρωί, η διοίκηση της FC Σέρρες προέβη στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας οποίας επισημοποιεί την λύση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλεξίου και οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τις δύο πλευρές στην απόφαση αυτή ήταν οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους και επικαλέστηκε ο τελευταίος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της FC SERRES αποδέχθηκε το αίτημα του προπονητή Αλέξη Αλεξίου για κοινή λύση του συμβολαίου συνεργασίας, σεβόμενο προσωπικούς λόγους του. Η FC SERRES του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. Ο Αλέξης Αλεξίου επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας ήθος, επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και εργατικότητα.»

Αναλαμβάνει ο Αναστασιάδης

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι ιθύνοντες του σερραϊκού συλλόγου, δεν  άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Αναστασιάδη ο οποίος έχει περάσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη ομάδα, καθώς επίσης και από τον Πανσερραϊκό την σεζόν 2013- 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της FC Serres ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος την πρόσληψη του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη με τον οποίο συνεργασθήκαμε και στην περσινή περίοδο στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ Νέων (U-21), όπου και στέφθηκε πρωταθλητής  κόντρα στην ΑΕΚ στη Λάρισα.. Ο νέος προπονητής θα μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας στις 15:00, όπου και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα με τον Εθνικό Αγιονερίου.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected