Κατηγορίες
Football League

Football League – Η απίστευτη ανατροπή της Κέρκυρας! (vid)

fabioΥπό την απειλή της αποχώρησης του ΠΑΣ Λαμία, από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στην Κέρκυρα, με την τοπική ομάδα να κερδίζει 3-2, ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2.

Μετά τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στους γηπεδούχους και την προκλητική αποβολή του Βραζιλιάνου Κλιμάκο Λεάντρο στο 48′, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προανήγγειλε την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπισή της από τους διαιτητές, την ΚΕΔ/ΕΠΟ, αλλά και τη διοργανώτρια.

Ο αγώνας

Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, σήμερα στο ΕΑΚ Κέρκυρας. Προηγήθηκε με 0-2, στο πρώτο 25λεπτο κι έδειξαν διάθεση να πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού οι νησιώτες μείωσαν με αμφισβητούμενο πέναλτι κι έφτασαν στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με ένα ακόμη πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά ήταν καθαρό.

Με την έναρξη της επανάληψης αποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος με δύο κάρτες (ήταν περισσότερο επιδίωξη του διαιτητή παρά παράβαση του Κλιμάκο Λεάντρο) και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το… έργο από έναν διαιτητή χωρίς βλέψεις για παραπάνω, που άφησε με δικαιολογημένα παράπονα τους Λαμιώτες.

Μην ξεχνάμε όμως ότι φέτος έχει αποδειχτεί αρκετές φορές ότι η ομάδα είναι απροστάτευτη σε ότι έχει να κάνει με τα κέντρα αποφάσεων.

Αποκορύφωμα όλων αυτών των γεγονότων ήταν να έρθει κι ένα τυχερό γκολ στα μισά της επανάληψης και η Λαμιώτικη ομάδα να οδηγηθεί σε μια άδικη ήττα.
Πλέον στη Λαμία χρειάζεται ψυχραιμία, ανασυγκρότηση και εγρήγορση, γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς, με πρώτο αυτό του κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά και τα γειτονικά ντέρμπι με Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Να υπογραμμίσουμε ότι η αναμέτρηση έγινε σ΄ ένα βαρύ γήπεδο μπροστά σε λίγους φιλάθλους, είχε όμως όπως φάνηκε συναρπαστική εξέλιξη.

Το α’ ημίχρονο

3΄ Μακρινό σουτ του Καρντόσο, άστοχο
4′ Αντεπίθεση της Λαμίας, ο Καραλής μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης
10′ Καλή προσπάθεια του Κόντου, αλλά κακό τελείωμα από τον Ζορμπά που σούταρε πάνω από τα δοκάρια αν και ήταν σε πλεονεκτική θέση.
18′ Έξυπνη μπαλιά του Σερτζίνιο στον Πίντο Ντα Σίλβα που κέρδισε την κόντρα από τον Παρασκευαϊδη και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά του ανήμπορου να αντιδράσει Κουτζαβασίλη…0-1
24′ Μπαλιά Σερτζίνιο για τον Πίντο Ντα Σίλβα που έστρωσε στον Νατσιόπουλο και αυτός με πλασέ δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους!
30′ Ο Κόντος έπεσε μέσα στην περιοχή, προ του Κλιμάκο Λεάντρο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Ο Γκόμεζ από τα 11 βήματα ευστοχεί και μειώνει σε 1-2
32′ Σουτ του Σουάνη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ρίζου
45′ Μετά από κόρνερ του Κόντου ο Κοντέων αποκρούει τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής δίνει νέο πέναλτι! Ο Κόντος δεν αστοχεί και κάνει το 2-2 για τους Φαίακες!

Β’ ημίχρονο

46′ Σέντρα του Κόντου, κεφαλιά του Ζορμπά η μπάλα περνάει άουτ
48′ Δεύτερη κάρτα στον Κλιμάκο Λεάντρο γιατί παρεμπόδισε τον Σουάνη! Η Λαμία αναγκάζεται να παίξει με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο! Απαράδεκτη η απόφαση του διαιτητή που εκτέθηκε.
57′ Σουτ του Κόντου, μπλόκαρε ο Ρίζος
61′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα, ο Κοτσώνης δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ρίζος ήταν εκτός εστίας, αλλά η κεφαλιά του Ζορμπά πέρασε άουτ.
62′ Ο Σουάνης βγαίνει σε πλάγια θέση απέναντι στο Ρίζο, αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρο της Λαμίας
64′ Μακρινό σουτ από τον Ντουαλά, άστοχο
72′ Μακρινό σουτ Φάμπιο που είχε μπει στο ματς πριν λίγα δευτερόλεπτα, η μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Ρίζου…3-2

Κόκκινη: Κλιμάκο Λεάντρο 48′ (2η κάρτα)
Κίτρινες: Ντιόγκο 80′ – Καραλής 5′, Κλιμάκο Λεάντρο 30′, Κοντέων 45′, Σερτζίνιο 69′

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμεζ, Παρασκευα’ί΄δης, Όμο (46′ Κρητικός), Ντιόγκο, Ζορμπάς (71′ Φάμπιο), Καρντόσο, Ντουαλά, Κόντος (80′ Γεωργακόπουλος), Σουάνης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κλιμάκο Λεάντρο, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραλής (51′ Κοτσώνης), Νατσιόπουλος (87′ Ενγκουέμ), Πίντο Ντα Σίλβα, Καραγιάννης (83′ Παπαευθυμίου), Σερτζίνιο.

https://www.youtube.com/watch?v=qxbsUPX3ppg

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected