Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Φίλιππος Μελίκης 7-0

_DSC9086Τα…σπασμένα για τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα έβγαλε ο Ατρόμητος Διαβατού, που “φιλοδώρησε” με 7 τέρματα τον Φίλιππο Μελίκης.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν καταιγιστικοί, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και με σκορ 4-0 στο ημίχρονο, προσέδωσαν τυπικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Με τη νίκη τους αυτοί σκαρφάλωσαν στην 11η θέση της βαθμολογίας, έφτασαν τους 11 βαθμούς και αποσπάστηκαν σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” που αγωνίστηκαν για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς προπονητή και με μόλις 13 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, φάνηκαν ελάχιστα και παρά το γεγονός πως δημιούργησαν πρώτοι μια καλή στιγμή με τον Πιτσάβα, δεν απείλησαν παρά ελάχιστες περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι όμως, με πρωταγωνιστή τον “αειθαλή” Παύλο Ζερδαλή που πέτυχε χατ-τρικ, σημείωσαν τη δεύτερη “επτάρα” της σεζόν μετά το 0-7 για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕ Σχοινά.

Το σκορ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Μπουρδάνος, με εντυπωσιακό τρόπο, πιάνοντας “ψαλιδάκι” από το ύψος της περιοχής που αιφνιδίασε τον Τσιώμο. Στο 24′ όλα τελείωσαν για τους φιλοξενούμενους, όταν έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ, που ανέτρεψε τον αντίπαλο του σε προφανή θέση για γκολ.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κώστας Παγγούρας, σημειώνοντας το 2-0.

Στο 35′ ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 3-0 με τον Παύλο Ζερδαλή, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, διαμορφώνοντας το 4-0 της ανάπαυλας.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με νέο τέρμα για τους γηπεδούχους (αυτογκόλ) και σε διάστημα δύο λεπτών (76′-77′) έφτασαν στο τελικό 7-0 χάρη σε τέρμα των Ζερδαλή και Τσιολάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Αρβανιτίδης, Ασλάνογλου (65′ Μαυρίδης), Παγγούρας, Μουρατίδης, Μπρέγκου, Τσανασίδης (46′ Σαμψωνίδης), Δαλήγγαρος (46′ Λιλιόπουλος), Ζερδαλής, Τσιολάκης, Μπουρδάνος

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Ντόβας, Μηλιώτης, Παράσχος, Τζιάλι, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης (55 λ.τ. Μπούθας), Σαχπατζίδης (24′ Τσιμπρής), Παρσόπουλος Α., Ανδρίτσος, Πιτσάβας.

*φωτ. αρχείου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected