Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης 3-0

Χωρίς τίτλο

Δεν κάνει στάση πουθενά το τρένο του Απόλλωνα!

Θύμα του αυτή τη φορά ο Νέστος Χρυσούπολης, τον οποίο διέλυσε με 3-0 στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο για τους «κοκκινόμαυρους» με τον Γιάννη Πολλαετίδη στον πάγκο τους που τους έχει φέρει στο -6 από τη δεύτερη θέση και στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Επόμενο παιχνίδι και πάλι εντός, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Κρύα Βρύσης.

Στην πρώτη του καλή επίσκεψη στα καρέ του Νέστου ο Απόλλωνας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41΄ . Μετά από σέντρα του Μπουλγκουρίδη από τα δεξιά ο Αθανασιάδης έκανε το σουτ, ο Καραβελίδης απέκρουσε, όμως με νέο σουτ ο παίκτης των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά μετά οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς τα σουτ των Ζανέττου και Γιαξή απέκρουσε ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων.

Ότι δεν κατάφερε στο 43΄ το κατάφερε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Απόλλωνας. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη, ο Σαμαρόπουλος με τρομερό γυριστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Να αναφέρουμε ότι πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια είχαμε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τον Κουκουλέκη να βρίσκεται στο έδαφος μετά από χτύπημα που δέχτηκε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μοίρασε από μία κίτρινη κάρτα σε Κουκουλέκη και Παπαδάτο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 49΄ με τον Ζανέττου. Η απάντηση από την ομάδα της Καβάλας ήρθε στο 52΄ και στο 57΄ με τους Ζγκούρι και Λαζαρίδη να μην μπορούν να νικήσουν τον Κωνσταντίνου.

Στο 58΄ ο Απόλλωνας έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει κι ένα τρίτο τέρμα. Μετά από σέντρα του Τριανταφυλλίδη, ο Ζανέττου επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 81΄ πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Ο Προβατίδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Παπαδημητρίου με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «κοκκινόμαυρων».

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς (Γιάννης Πολλαετίδης): Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωυσίδης, Γιαξής, Αθανασιάδης (71΄ Παπαδημητρίου), Κουκουλέκης (83΄ Μάντζιος), Μήτσικας (88΄ Πολιανίδης), Προβατίδης, Ζανέττου

Νέστος Χρυσούπολης: (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Καραβελίδης, Παυλακάκης (15΄ Γκατζολάρι), Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκρτσιάν, Δεσύλλας, Παπαδάτος (62΄ Κουτσούμπας), Λαζαρίδης (Γαμβρελής), Κούτεφ, Ζγκούρι

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected