Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας31111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-1

Εικόνα αγώνα: Δυνατό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Νικομήδειας. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι –στο 60’ η Ακαδημία και στο 78’ η Νικομήδεια- και από μία αποβολή –στο 82΄η Ακαδημία και στο 87’ η Νικομήδεια-. Από το τελικό σκορ και τις φάσεις το ενδιαφέρον των θεατών παρέμεινε αμείωτο ως το τέλος του αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Ταρατσίδης, Απαζίδης (65’ Κούβαρος Μ.), Αργυρόπουλος  Β., Παπαδόπουλος Χρ., Γαβριηλίδης, (75’ Λέντι), Πορφύρης, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Αργυρόπουλος Μ., Καλτσάς, (89’ Σαντικίδης).

Σκόρερ Ακαδημίας: 76’ Καλτσάς

Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη Κυριακή 6/12 η Ακαδημία Βέροιας παίζει στην έδρα της στο ΔΑΚ Βέροιας με την ομάδα της Μέσης.

Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30’ π.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Ε.Π. : 1-1

Εικόνα αγώνα: Όμορφοι συνδυασμοί, πολλές φάσεις στην αναμέτρηση των δύο νεανικών ομάδων. Οι τρεις τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν – Σάρκα, Κέβιν, Καμπάς- βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και η τελική ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειές τους.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Σάρκα (41’ Γκανόιλ), ΣαΪπης, Ασλανίδης, (60’ Γρηγοριάδης),  Σερεμέτας Κ., Γάκης, Παπουλίδης,   Σερεμέτας Β., Μελιόπουλος, Ανάστος, (41’ Στογιάννος), Αλεξιάδης, Σούλης.

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στο γήπεδο Στενημάχου με το ΦΑΣ Νάουσας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, ο προπονητής του παιδικού τμήματος κ.Σίμπος και οι παίκτες του παιδικού εύχονται στον αθλητή του τμήματος Ντινόπουλο Αντώνη περαστικά για τον τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και την παρέα!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Με την Ακαδημία Αργυρίου αγωνίστηκαν τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας. Γνώριμα μέρη, γνώριμα πρόσωπα με κοινό παρονομαστή την αγάπη και τη διάθεση για παιχνίδι.

Το Σάββατο 5/12 η Ακαδημία φιλοξενεί στο γήπεδο Γεωργιανών τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις- Γραφεία: 9.00’ π.μ.
Γήπεδο Γεωργιανών: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 11.00’ π.μ.
Αναχώρηση από γήπεδο: 13.15’ μ.μ.
Πριν τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση των τμημάτων.

Ανακοινώνουμε τους γονείς και τους συγγενείς των αθλητών μας ότι το άτυπο «πρωτάθλημα» μεταξύ συγγενών – αθλητών έχει γίνει πια θεσμός. Μετά από απαίτηση των γονιών, που φέτος βρίσκονται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι σε τρείς φάσεις. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις γιορτές των Χριστουγέννων. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η δεύτερη στις γιορτές του Πάσχα. Και ο σούπερ τελικός στη λήξη της περιόδου. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αρχίσουν την προετοιμασία για να είναι στην καλύτερη φόρμα!

Από την επιτροπή αγώνων.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected