Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Ολυμπιακός Νάουσας 0-3 (photos)

PB290044Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός Νάουσας επέστρεψε στις επιτυχίες και έφτασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος με την Ακαδημία Βέροιας.

Από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος εντυπωσίασε την προηγούμενη Κυριακή στην Πατρίδα όπου επικράτησε με 1-3 της τοπικής ομάδας, ωστόσο σήμερα είχε μέτρια απόδοση και ηττήθηκε χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει.

Παρά τις ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο 38′ και συγκεκριμένα με τον πρώτο της σκόρερ Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο οποίος σημάδεψε σωστά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

PB290047

Κατάφερε μάλιστα να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν βγει το ημίχρονο, όταν ο Χατζηιωαννίδης βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 0-2 στο 44ο λεπτό.

Το 0-3 σημειώθηκε στο 61′ με “δράστη” αυτή τη φορά τον Λέσι, ο οποίος δέχτηκε την εξαιρετική πάσα του Ιωακειμίδη. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παπαπέσιο ενώ η μοναδική ευκαιρία που καταγράφηκε για τους “βυσσινί” στο σημερινό παιχνίδι ήταν στο 86′ με το πολύ δυνατό σουτ του Κώστα Πάτρα που πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μπουμπουλέντρα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Μπαλτζής Θ., Μυλωνάς, Πάτρας Κ., Φεζουλάς (55′ Ταραπόσος), Πάτρας Ρ., Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Νούρης (46′ Μπαλτζής Β.), Μπαλτζής Δ., Καρατάσιος.

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Τσέλα, Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Κωνσταντινίδης Δ., Μπλιάτκας, Ζιαμπάκας (65′ Κωστόπουλος), Παπανάνος (80′ Σαρμπίνος), Κωνσταντινίδης Π. (50′ Ιωακειμίδης), Λέσι

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected