Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Συνέχεια στις νίκες ο Πανθρακικός!

panthrakikos_olympiacos_volouΟ Πανθρακικός, με… φόρα από το διπλό στο Περιστέρι, επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης. Ο Αλφρέντο Μεχία με εξαιρετικό σουτ χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία μόλις στο 7′ με τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τάσου Δασκαλάκη. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός Βόλουισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ στο 22′, όταν η κεφαλιά του Δημήτρη Καραμανλή πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιώργου Αθανασιάδη.

Οι Θρακιώτες κυνήγησαν το γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις με τρομερό σουτ του Αλφρέντο Μεχία. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα και πήραν μία σημαντική νίκη, μπαίνοντας σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46′ Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78′ Χαβίτο), Μάρτινς, Μουδούρογλου (46′ Ψάλτης), Νικόλτσης.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56′ Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63′ Γκουγκούδης), Κεσίδης (87′ Αλαμάνης), Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected