Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – “Ζορίστηκε” αλλά προκρίθηκε ο Θεσπρωτός!

dt12Με δυο εύστοχα πέναλτι (το ένα στην παράταση) πήρε την πρόκριση στους “8” ο Θεσπρωτός, νικώντας δύσκολα την εξαιρετική Δόξα Γαρδικίου με σκορ 1-2.

Αν και τους χωρίζει μια κατηγορία, οι γηπεδούχοι έδειξαν πάθος στο παιχνίδι τους απέναντι στο Θεσπρωτό ο οποίος προέρχονταν από θετικό αποτέλεσμα, με την Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή του 15χρονου τερματοφύλακα Ντόστα της Δόξας Γαρδικίου, ο οποίος κατάφερε στις πιο κλασικές ευκαιρίες του Θεσπρωτού να γλιτώσει αρκετές φορές την ομάδα του.

Σε γενικές γραμμές ο Θεσπρωτός ο οποίος παρατάχθηκε με ορισμένες αλλαγές έδειξε χαλαρότητα με αποτέλεσμα να πιεστεί από την Δόξα Γαρδικίου που με την πολύ καλή της εμφάνιση θα μπορούσε να προκριθεί εκείνη, Βασική έλλειψη για τους γηπεδούχους πλην του τερματοφύλακα ήταν και ο πρώην παίκτης του Θεσπρωτού, Μηνάς Άγγελος.

H σύνθεση του Θεσπρωτού : Βενέτης, Κοζάκης, Ηλίας, Μητσέλος Σ., Καρύδης, Λεοντίου (Μώκος 65′), Σουκρήογλου, Τζερεμές (Πασχάλης 72′), Στεφανίδης (Μητσέλος Α. 46′), Πάντσας, Γεωργίου.

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected