Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-3

DSCN9538

Το πιο θεαματικό και ταυτόχρονα το πιο δραματικό παιχνίδι της χρονιάς το σημερινό στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης!

Νικητής ο Φίλιππος, σε ένα ματς που θα θυμούνται για καιρό οι 100 περίπου θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στα πλαίσια της 12η αγωνιστικής. Η ομάδα του Κώστα Κατσώνη (στο πρώτο του παιχνίδι στον “ερυθρόλευκο” πάγκο) ήταν καταιγιστική στην επίθεση και με κορυφαίο τον Αντώνη Πιτσάβα που πέτυχε χατ-τρικ, υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην 4η φετινή του ήττα.

Το σίγουρο βεβαίως είναι πως οι άμυνες πήγαν…περίπατο σήμερα και εκτός του Πιτσάβα που αναφέραμε, το δικό του…χεράκι έβαλε και ο Γιώργος Κίτσας που συνεχίζει να “παστελώνει” και με το σημερινό χατ-τρικ έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα παρά το γεγονός πως ξεκίνησε τη σεζόν στον Εορδαϊκό! Μάλιστα, στο 90+3′ είχε μια απίστευτη ευκαιρία εξ επαφής για να φέρει το ματς στα ίσια, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται.

Το…σενάριο όμως του σημερινού παιχνιδιού δεν περιείχε μόνο 7 γκολ, αλλά και πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν! Συμπληρώστε και τις πολύ δυνατές μονομαχίες, τότε το μενού είναι σαφώς εκρηκτικό και ιδανικό βεβαίως για τον φίλαθλο.

Με τη νίκη του αυτή, ο Φίλιππος προσπέρασε την ΑΕ Χαρίεσσας στην 13η θέση, ωστόσο χρειάζεται τεράστια προσπάθεια στις επόμενες αγωνιστικές καθώς, με εξαίρεση τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όλες οι ομάδες που προπορεύονται, κατάφεραν να κερδίσουν.

Η περιγραφή των γκολ

1-0 (11′) Πάσα του Ανδρίτσου έξω από την περιοχή, ο Πιτσάβας “ζύγισε” το πόδι και με σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα

1-1 (18′) “Μονομαχία” Χρήστου Παρσόπουλου και Γιώργου Κίτσα στο ύψος του πέναλτι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ κέρδισε την κόντρα και απέναντι από τον Τσιμπρή, δεν δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει.

2-1 (24′) Σέντρα του Ανδρίτσου από πλάγια θέση, ο Αντώνης Παρσόπουλος άπλωσε το πόδι πριν η μπάλα βγει άουτ με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα!

2-2 (34′) Σέντρα με αποδέκτη τον Γιώργο Κίτσα, αυτός βρέθηκε μόνος του σε πλεονεκτική θέση και με πλασέ ισοφάρισε εκ νέου

3-2 (45′) Κλέψιμο του Αντώνη Παρσόπουλου στο χώρο του κέντρου, “έσπασε” τη μπάλα στον Πιτσάβα ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

4-2 (57′) Ψηλοκρεμαστή πάσα του Ανδρίτσου στην πλάτη της άμυνας, ο Πιτσάβας έκανε το κοντρόλ και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από τον Θεοδώρου.

4-3 (72′) Κεφαλιά του Γιώργου Κίτσα από το ύψος του πέναλτι, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Τσιμπρής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Ντόβας, Μηλιώτης, Παρσόπουλος Χ. (63′ Σαχπατζίδης), Παράσχος (72′ Μπούθας / 81′ Μαμουτόπουλος), Γαβριηλίδης, Τζιάλι, Μιχαηλίδης, Παρσόπουλος Α., Πιτσάβας, Ανδρίτσος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Μπουκλάς Γ., Θεοδώρου Κυρ., Λαδάς (68′ Μαρτζέλος), Κίτσας Λ. (68′ Βασιλείου), Καρατάσος, Χαρισούδης, Κίτσας Β. (80′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Γ., Κίτσας Σ., Ζωγράφος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected