Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Στις προπονήσεις του Εθνικού ο Γκαϊδατζής

Χωρίς τίτλο

Παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ της Δόξας Δράμας ο εβρίτης επιθετικός Νίκος Γκαϊδατζής, αφού δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε στην ιστορική ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, πίσω από τον Άρη.

Ο 22χρονος επιθετικός που δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με στην Κρύα Βρύση, επικοινώνησε με τον προπονητή του Ανδρέα Παντζιαρά και τον ενημέρωσε τον ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και σαν συνέπεια να σταματήσει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις. Μια απόφαση που αρχικά ξάφνιασε, από την άλλη δείχνει την απόφαση του παίκτη να μην συνεχίσει στην δραμινή ομάδα ακόμα και τις προπονήσεις, βλέποντας ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Ο Νίκος Γκαίδατζής ήρθε με πολύ καλές προοπτικές από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Δόξα και τελευταία του παρουσία ήταν στο παιχνίδι της Δόξας μέσα στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Εθνικό, όπου μπήκε στο 66’ σαν αλλαγή στην θέση του Κανετίδη. Ο παίκτης μίλησε στο SportDrama και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση, ενώ αποκάλυψε ότι συνεχίζει τις προπονήσεις με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση είναι μόνο ένας, το ότι δεν έπαιζα. Από εκεί και πέρα δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε από την διοίκηση ούτε στο οικονομικό ούτε σε κάτι που έχει να κάνει με την λειτουργία της ομάδας. Μόνο το ότι δεν έπαιζα.

Πιστεύω ότι το ότι δεν έπαιζα με αδικεί. Μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορετική άποψη από την διοίκηση και τον προπονητή ότι δεν αδικήθηκα που δεν έπαιζα, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι υπήρξε αδικία που δεν έπαιζα.

Τώρα προς το παρόν είμαι εδώ στην Αλεξανδρούπολη και κάνω προπονήσεις με τον Εθνικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει και που θα καταλήξει αυτό.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω στην Δράμα για να πάρω την ελευθέρας μου και να γίνουν τα τυπικά. Άλλωστε θέλω να χαιρετίσω τους πάντες στην ομάδα και μετά να φύγω.

Από την Κυριακή και μέχρι τώρα δεν είδα καμία διάθεση από κανένα για να με κρατήσουν. Μετά το παιχνίδι στην Κρύα Βρύση μίλησα με τον προπονητή και τον ενημέρωσα για την απόφαση μου δεν είδα από κανένα την παραμικρή διάθεση για να αλλάξει κάτι. Όταν ενημέρωσα τον προπονητή ότι θα σταματήσω να έρχομαι στις προπονήσεις και θα ενημερώσω σχετικά και την διοίκηση, μου είπε ότι δεν χρειάζεται και θα το κάνει ο ίδιος.

Εγώ από την πλευρά μου, εννοείται, ότι είμαι διατεθειμένος να αλλάξω την απόφαση μου. Νομίζω ότι πρέπει και να με χρησιμοποιήσουν, να παίζω. Δεν υπάρχει λόγος να μείνω αν δεν παίζω. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει διάθεση να με κρατήσουν. Ούτως ή άλλως είχα ακούσει ότι είχα πρόθεση να με διώξουν από μόνοι τους».

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected