Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-3

DSCN0176

Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο ΑΣ Ειρηνούπολης όμως πήρε μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα.

Οι πρωταθλητές ήταν ουσιώδεις σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά και σωστή ανασταλτική λειτουργία που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στα καρέ του Σταματέλου.

Το γρήγορο τέρμα έδωσε σημαντικό προβάδισμα από πολύ νωρίς στην ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, ένα στοιχείο του αγώνα που αποδείχτηκε καθοριστικό για την περαιτέρω εξέλιξη του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, ο Κουκουράκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιαουτζής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αντιφάκου και στην επαναφορά ο Δημήτρης Τσιούπρος με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι, με το εις βάρος τους τέρμα πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, αναγκάστηκαν να βγουν από τα καρέ τους ώστε να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Τα λάθη όμως στον χώρο του κέντρου, σε συνδυασμό με την πίεση των φιλοξενούμενων, δεν επέτρεψαν στον ΓΑΣ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αντ αυτού οι πρωταθλητές λίγο έλειψαν να φτάσουν στο 0-2, το πλασέ όμως του Έξαρχου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αντιφάκος (31′).

Το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους ανήκει στους “κιτρινόμαυρους”, που πίεσαν για την ισοφάριση χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μάκη Σπανό, ο οποίος από καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ίδια ροπή όπως το πρώτο, με τους “τζιαλορόσι” να θέλουν το δεύτερο γκολ με το οποίο θα έβαζαν τις βάσεις για το τρίποντο. Αυτό ήρθε τελικά στο 56′ με “δράστη” τον Κώστα Έξαρχο, ο οποίος δέχτηκε την παράλληλη πάσα από τον Γασπαράτο και με πλασέ πέτυχε το 11ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Το 0-2 ήταν “θηλιά στο λαιμό” για τον ΓΑΣ που σε διάστημα 30 περίπου λεπτών έπρεπε να υπερβάλει εαυτό για να γυρίσει το παιχνίδι. Ειδικά από τη στιγμή που οι πρωτοπόροι της φετινής Α1 έφτασαν και σε τρίτο γκολ, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Σκόρερ ο Δημήτρης Τσιούπρος, ο οποίος μετά το “σπάσιμο” από τον Έξαρχο, πλάσαρε ιδανικά για το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Κατσουγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σιδηρόπουλος Θ. (80′ Πρόιος), Μπούφι, Κελέσμητος, Σπυρίδης, Γραμματικός (73′ Γρυπούδης), Σπανός, Πέτγαζλης (80′ Στογιάννης).

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σταματέλος, Συμεωνίδης Γ., Τενεκετζή (85′ Παπαϊωάννου), Βαλδήρ, Παπαδόπουλος Ν., Κουκουράκης, Γιαουτζής, Καρυπίδης (67′ Γασπαράτος), Τσιούπρος, Έξαρχος (75′ Τάσο), Πετκάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected