Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 3-5

DSCN0669Από τα παιχνίδια που δεν θέλεις να…τελειώσουν ποτέ, παρακολούθησαν οι λίγοι πλην τυχεροί φίλαθλοι στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας.

Τα οκτώ τέρματα που σημειώθηκαν φαίνονται λίγα μπροστά στην εικόνα του παιχνιδιού, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μεγάλα κέφια στην επίθεση αλλά αντίθετα κάκιστες αντιδράσεις στην άμυνα.

Νικήτρια η ομάδα της Νέας Γενεάς, που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής, μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη προνομιούχο θέση στους 4 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Κεσίδη, εκτός της νίκης, θα πρέπει να της απονεμηθούν τα εύσημα καθώς αγωνίστηκε σήμερα με 11 ποδοσφαιριστές στην αποστολή καθώς για διάφορους λόγους, έμειναν εκτός τουλάχιστον 7 ποδοσφαιριστές.

Παρόλα αυτά, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους παίκτες, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού ΑΟΜ, που παρά το γεγονός πως αιφνιδιάστηκε από τα δύο γρήγορα τέρματα των φιλοξενούμενων, βρήκε το σθένος να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ωστόσο, τα λάθη στην άμυνα του στοίχισαν σήμερα με αποτέλεσμα να υποστεί την 5η του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο (φωτ. επάνω), ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και το 0-2 οκτώ λεπτά αργότερα. Η εξέλιξη αυτή “πάγωσε” τους γηπεδούχους, που προσπάθησαν στη συνέχεια να ανασκουμπωθούν, χωρίς όμως να φτάνουν στο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μάλιστα, η Νέα Γενεά πέτυχε και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Μιχάλη Γιάννου, ο οποίος στο 53′ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Από το σημείο εκείνο ξεκίνησε η αντεπίθεση των “οράνιε” οι οποίοι μείωσαν σε 1-3 με τον Γκότση (58′) και στο 63′ σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Ματάτη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Και ενώ φάνηκε πως η Νέα Γενεά θα επηρεαζόταν από τη…φούρια του ΑΟΜ αλλά και τη φυσιολογική κόπωση λόγω της μη ύπαρξης αλλαγής από τον πάγκο, απεναντίας έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννου (79′)

Η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου δεν τα παράτησε και στο 84′ μείωσε σε 3-4 με τον Δήμου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και με τον Σιδηρόπουλο (χατ-τρικ) στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 3-5.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Κυριακίδης Χ., Μπόφτσης, Δραγουμάνος (68′ Μισαηλίδης), Κυριακίδης Σ. (73′ Κερσενίδης), Γκότσης, Ματάτης, Σαρμπίνος (60′ Παπαδόπουλος), Δήμου, Κυριακίδης Θ., Αδαμίδης, Πουτακίδης.

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Γαϊτανίδης, Μαχανίδης, Δεμιρχανίδης, Ιατρόπουλος, Συμεωνίδης, Τζήμος, Γιάννου, Κουκλανιώτης, Καρίπογλου, Σιδηρόπουλος, Καϊογλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected