Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δημήτρης Χαλκιάς – Μιλά στο SportsUp για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου αλλά και την αποχώρηση του από τον ΦΑΣ Νάουσα

Χωρίς τίτλοΝέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του Δημήτρη Χαλκιά, καθώς μετά την ΑΕ Χαρίεσσας και τον ΦΑΣ Νάουσα, αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο νεαρός τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ προηγήθηκε η παρουσίαση του από τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου. Κατόπιν, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, η οποία διήρκεσε 100 περίπου λεπτά και οι 20 περίπου ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου τεχνικού.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ημέρας, το καλό…μνημονικό του πρώην προπονητή του ΦΑΣ Νάουσα και απευθυνόμενος στον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, θυμήθηκε πως τέθηκαν αντιμέτωποι το 2003, σε φιλανθρωπικό αγώνα για τα αδικοχαμένα παιδιά των Τεμπών, σε ματς ανάμεσα στο Μακροχώρι και τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Δημήτρης Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα του SportsUp όπου αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της προπονητικής του καριέρας αλλά και στην αποχώρηση του από τον ΦΑΣ Νάουσα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected