Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΟΦΗ – Τέλος ο Γκουλής, δύο οι υποψήφιοι

1360531

Η παρουσία του Νίκου Γκουλή στον πάγκο του ΟΦΗ μετράει αντίστροφα και ήδη έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ονόματα που προκύπτουν μέσα από το ρεπορτάζ είναι αυτά του Θανάση Κολιτσιδάκη και του Άγγελου Διγκόζη. Δύο πρώην ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο Κολιτσιδάκης ήταν εκ των φαβορί για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ μετά το διαζύγιο με τον Μουράτ Σεροπιάν ωστόσο η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε τότε την έκπληξη και επέλεξε το Νίκο Γκουλή. Το όνομα του Κολιτσιδάκη συνεχίζει να παίζει ακόμα και τώρα ενώ το άλλο όνομα που έχει ακουστεί το τελευταίο 24ωρο είναι αυτό του Άγγελου Διγκόζη.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της Κέρκυρας ωστόσο μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών – κάτι που συνέβη πριν από λίγες ημέρες με τον Αλέκο Βοσνιάδη να παίρνει την θέση του. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι έχει γίνει ήδη κάποια επαφή με έναν από τους δύο προπονητές ωστόσο είναι δεδομένο ότι στην παρούσα φάση αυτά είναι που παίζουν περισσότερο από κάθε άλλο.

*gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected