Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΑΕΚ – Οι Βραζιλιάνοι γράφουν για οριστική συμφωνία με Κλέο

thumb_878f6-075707Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Παραναένσε.

Σε συμφωνία για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Κλέο, έχει έρθει η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία. Η ιστοσελίδα radardabola.com αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Ένωση έχει κλείσει το deal με τον άσο της Ατλέτικο Παραναένσε. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της αναφέρεται ότι η συμφωνία είχε επιτευχθεί από τις 19 Νοεμβρίου, όμως ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει από την Ένωση να περιμένει την ολοκλήρωση του Μπραζιλεράο, πριν γίνει γνωστή η συμφωνία τους. Επίσης, αναφέρεται ότι ο Κλέο είχε μάθει πληροφορίες για την Ένωση από τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Κλέο (το πλήρες όνομά του είναι Κλέβερσον Γκάμπριελ Κόρδοβα), είχε πράγματι προταθεί πριν από κάποιο καιρό στην Ένωση και είχε γίνει γνωστό ότι εξεταζόταν η περίπτωσή του. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας. Ο 30χρονος άσος είναι επιθετικός περιοχής και έχει παίξει στο παρελθόν στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα (8 γκολ σε 20 συμμετοχές) και της Παρτιζάν (22 τέρματα σε 41 ματς), ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κίνα και Ιαπωνία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected