Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Η Κοζάνη είναι πάνω απ όλους. Στηρίξτε μας!”

O7416VLΣτο top-sport.gr μίλησε σήμερα ο προπονητής της Κοζάνης, Γιάννης Παρασκευάς.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια που έρχεται για την ομάδα του και τόνισε πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σωθεί η χρονιά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας, ζητώντας την στήριξή του σε αυτή την δύσκολη χρονικά στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο top-sport.gr ο Γιάννης Παρασκευάς:

gV12U0KΟ στόχος μας για το παιχνίδι της Κυριακής είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή για την ιστορία της Κοζάνης όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει η ομάδα. Νομίζω πως το έχουν καταλάβει και τα παιδιά. Την Κυριακή θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Θέλουμε να κάνουμε κάλεσμα σε όλους αυτούς που θέλουν να βλέπουν την Κοζάνη σε αυτές τις κατηγορίες, να έρθουν κοντά στην ομάδα και να βοηθήσουν τα παιδιά. Η Κοζάνη είναι πάνω απ’ όλους. Δεν είναι ούτε δικιά μου, ούτε του προέδρου  ούτε κανενός. Αυτό πρέπει αν το καταλάβουν όλοι. Ας αφήσουμε τις κριτικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάποιες προσθήκες στην ομάδα, όπου ήδη δοκιμάζεται και ένας ποδοσφαιριστής. Αλλά πάνω απ’ όλα αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μεταγραφές, πρέπει αν κοιτάξουμε αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι καθοριστική για όλους μας. Αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Κυριακής. Ότι μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα το κάνουμε, για την ιστορία της Κοζάνης.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ομάδα. Πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω στο υλικό και σίγουρα όπως είπα θα ενισχυθούμε. Στο τέλος εύχομαι να πάνε όλα καλά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected