Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Εθνικός Αγιονερίου 2-1

DSC01096Μεγάλη νίκη (δεύτερη συνεχόμενη) βαθμολογικής σημασίας αλλά και ψυχολογίας κόντρα σ’ ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ομάδα του Εορδαϊκού.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Αλέξη Αλεξίου που πέτυχε το δύο στα δύο.

Οι ανθρακωρύχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν 0-1 με γκολ του Μιλκούδη στο 36΄δεν το έβαλαν κάτω , με τεράστια ψυχικά αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι , να ισοφαρίσουν αρχικά με τον Μαυροματίδη στο 40΄και να πάρουν το χρυσό τρίποντο στο 90΄με κεφαλιά του Ιωαννίδη ύστερα από κόρνερ του Συμεωνίδη.

Φάσεις και γκολ

Στο 6΄ο Δρόσος από αριστερά έβγαλε τη σέντρα ο Στεφανίδης από κοντά άουτ
Στο 16΄ σέντρα Στεφανίδη Ε. κεφαλιά Στεφανίδη Ν. άουτ
Στο 20΄ Σερσέμης μπαλιά στον Γιόνδη που ανοίγει το κοντρόλ και προλαβαίνει ο Γουναρίδης και διώχνει
Στο 31΄ ο Αμαραντίδης θα ανατραπεί στην περιοχή αλλά ο διαιτητής προς έκπληξη όλων θα συνεχίσει το παιχνίδι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες
DSC01145Στο 36 ΓΚΟΛ! ο Μπούζουρας κόρνερ ο Περπερίδης χάνει τη μπάλα και ο Μιλκούδης με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.
Στο 40′ ΓΚΟΛ! Κεφαλιά πάσα του Αμαραντίδη στον Μαυροματίδη που με ολύμπια ψυχραιμία θα πλασάρει τον Γουναρίδη και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 45΄ σέντρα Τριανταφυλλίδη κεφαλιά γυριστή Κοκτσίδη απέκρουσε σε κόρνερ ωραία ο Περπερίδης.
Στο 86΄ ο Υψηλός έκανε παράλληλη σέντρα ο Τριανταφυλλίδης έκανε το τακουνάκι αλλά ο Περπερίδης ενστικτωδώς απέκρουσε και κράτησε τον Εορδαϊκό ζωντανό.
Στο 90΄ΓΚΟΛ! ο Συμεωνίδης κόρνερ και ο Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 μεέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Αλεξίου Αλέξης): Περπερίδης, Πασχαλίδης (52΄ Ιωαννίδης), Χαραλαμπίδης Ε., Κλάζογλου, Λιάμης, Σερσέμης, Αμαραντίδης (82΄ Κωστικίδης), Συμεωνίδης, Μπίκος, Γιόνδης, Μαυροματίδης (91΄ Ακριτίδης).

Εθνικός Νέου Αγιονερίου (Αναστασιάδης Μ.):   Γουναρίδης, Μπούζουρας, Τριανταφυλλίδης (89΄ Παπαδόπουλος), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Μήτσιος, Μπελίτσας (58΄ Παλιάτσος), Στεφανίδης Ε., Στεφανίδης Ν., Υψηλός, Δρόσος (80΄ Μαυροκεφαλίδης).

*matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected