Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Κοζάνη – Απόλλων Καλαμαριάς 2-0 (photos)

2015-16-15h-koz-kal-tahias1Σημαντική όσο και δίκαια νίκη με 2-0 πήρε η Κοζάνη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής 2015-16.

Οι ερυθρόλευκοι, που γιά άλλη μία Κυριακή έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, έπαιξαν έξυπνα και ουσιαστικά, πήραν απόλυτα δίκαια τους τρεις βαθμούς και ξεκόλησαν από την ουρά της βαθμολογίας.

Ταυτόχρονα η Κοζάνη έσπασε το εντυπωσιακό σερί των πέντε νικών του Απόλλωνα ο οποίος μάλιστα δεν είχε δεχθεί ούτε ένα τέρμα.

Ο Απόλλωνας βρέθηκε σε μέτρια μέρα, είχε κάποια κατοχή στο κέντρο του γηπέδου αλλά δεν απείλησε την Κοζάνη, έχοντας πολύ λίγες τελικές προς την εστία του Αμπατζίδη.

Στο πρώτο μέρος η Κοζάνη είχε κάποιες μικροευκαιρίες, δύο κεφαλιές του Αλιατίδη από ισάριθμα κόρνερ του Τραυλού που πέρασαν άουτ κι ένα δυνατό σουτ του Τραυλού στο 25′ που απέκρουσε θεαματικά ο Κωνσταντίνου.

2015-16-15h-koz-kal-ilias1Αντίθετα η Καλαμαριά, παρά την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε αποφασιστικά για να πάρει το παιχνίδι, σημείωσε δύο γκολ και πήρε σχετικά άνετα τους τρεις βαθμούς.

Στο 54′ η Κοζάνη έκανε το 1-0 μετά από έξυπνη διαγώνια μπαλιά του Τσαγκαλίδη στην πλάτη της άμυνας εκεί όπου βρέθηκε ο Αποστόλης Ηλίας και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72′ η Κοζάνη διπλασίασε τα τέρματα της μετά από φαλτσαριστό κόρνερ του Τραυλού και κεφαλιά από κοντά του Γιώργου Τάχια που πρόλαβε τον Κωνσταντίνου.

Ενδιάμεσα στο 66′ η Καλαμαριά είχε ίσως την καλύτερη στιγμή της όταν ένα φαλτσαριστό σουτ του Προβατίδη πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

2015-16-15h-koz-kal-panhgyrismoi1

Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά η Καλαμαριά προσπάθησε να πιέσει χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα, αντίθετα η Κοζάνη είχε άλλη μία καλή ευκαιρία στο 80′ όταν καλό σουτ του Τσαγκαλίδη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Κοζάνη : Αμπατζίδης, Ηλίας, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Χαματάϊ (70′ Βουτσιώτης), Ντέρος, Αλμπάνης (65′ Δημ. Παπαδόπουλος), Πετράκος, Τσαγκαλίδης (86′ Βαρότσης).

Απόλλων Καλαμαριάς : Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μωϋσίδης, Γιαξής, Παπαδημητρίου (46′ Μήτσικας), Κουκουλέκης, Ζανέττου, Μπονέρης (61′ Πολιανίδης).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected