Football League

Football League – Παραμένει στο Καστέλι ο Βουρβαχάκης, αποχωρεί ο Τσουμάνης

VourvahakisΔιευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον στον σύλλογο τριών ποδοσφαιριστών δίνονται μετά το αρχικό δημοσίευμα του athlitiko.

Καταρχήν ο Χρήστος Βουρβαχάκης δεν ισχύει ότι σκέφτεται την έξοδο από την ομάδα του Κισσαμικού, από την άλλη αποχαιρέτησαν ήδη οι Σακελλαρίου και Τσουκάνης.

Το βασικό θέμα ωστόσο αφορά τον Βουρβαχάκη, με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίζει σε απόλυτο βαθμό ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή από την χανιώτική ομάδα. Αυτό το σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται τετελεσμένο. Το athlitiko έχοντας νεότερη πληροφόρηση για το θέμα αυτό οφείλει να αποκαταστήσει την τάξη και σε κάθε περίπτωση εάν και εφόσον υπάρξει θέμα στην πορεία θα σας ενημερώσει την κατάλληλη στιγμή.

Σε ό,τι αφορά ωστόσο τους Σακελλαρίου και Τσουκάνη, υπάρχει και εδώ νεότερη εξέλιξη, αφού αποτελούν παρελθόν για τον Κισσαμικό και μάλιστα όπως γίνεται γνωστό έχουν αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες τους αυτές τις μέρες, μαζεύοντας όλα τα πράγματά τους από το Καστέλι. Επομένως μαζί με τον Ευθυμιάδη και τους ξένους Πουλίδο και Λούνα, αυτοί οι πέντε ποδοσφαιριστές δεν συνεχίζουν στην ομάδα.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected