Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σωκράτης Λαμπριανίδης – Ο MVP της 13ης αγωνιστικής!

DSCN0286

Τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η διαδικασία ανάδειξης των MVP και σήμερα (19/12) ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 13ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, προσέλκυσε 1776 ψηφοφόρους επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 ποδοσφαιριστές.

MVP της 13ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Σωκράτης Λαμπριανίδης του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος δικαιωματικά κατακτά τον τίτλο καθώς ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του (και σκόρερ του δεύτερου τέρματος) στη νίκη κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο έμπειρος μέσος θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θανάσης Μπουρδάνος του Ατρόμητου Διαβατού, που ξεχώρισε με την απόδοση του κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Παναγιώτης Καραμεταξάς του Αχιλλέα Νάουσας, σκόρερ των δύο τερμάτων στην εκτός έδρας ισοπαλία στην Επισκοπή.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 1776 αναγνώστες μας :

Σωκράτης Λαμπριανίδης (ΦΑΣ Νάουσα)  558 ψήφους – 31.40%

Θανάσης Μπουρδάνος (Ατρόμητος Διαβατού)  472 ψήφους – 26.57%

Παναγιώτης Καραμεταξάς (Αχιλλέας Νάουσας)  386 ψήφους – 21.74%

Θεόδωρος Καρυπίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης)  275 ψήφους – 15.46%

Χρήστος Ζωγράφος (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  69 ψήφους – 3.86%

Τις υπόλοιπες 16 ψήφους μοιράστηκαν 15 ποδοσφαιριστές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected