Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-5

DSCN9674

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ελλειπέστατη ΑΕ Χαρίεσσας, που αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης.

Ο “δικέφαλος” πάτησε γκάζι από το μισάωρο και χωρίς να βρει αντίσταση, έφτασε στην 7η φετινή νίκη και με το τέλος του 2015 εδραιώθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Δύο τέρματα σημείωσε ο Γιώργος Κίτσας και παραμένει στην 1η θέση των πίνακα των σκόρερς μαζί με τον Κώστα Έξαρχο έχοντας αμφότεροι 14 τέρματα.

Δύσκολα τα πράγματα από την άλλη πλευρά για την ΑΕ Χαρίεσσας που παραμένει ουραγός και με 4 βαθμούς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Η διαφορά από τη 12η θέση είναι στους 10 βαθμούς πλέον και εφικτός στόχος μοιάζει η κατάκτηση της 13ης που (υπό προϋποθέσεις) μπορεί να δώσει την παραμονή στην κατηγορία.

Οι πάρα πολλές απουσίες για τον Γιάννη Χατζηαθανασίου, έδωσαν από την αρχή το μεγάλο πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, που επέβαλλε τον ρυθμό του και έφτασε στο ευρύ 1-5.

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Γιώργος Κίτσας μετά από πάσα του Ζωγράφου και ωραίο τελείωμα. Στο 11′ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 0-2, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Σπύρο Κίτσα και δημιουργό τον αδελφό του Γιώργο.

DSCN9695Στο 14′ η ΑΕΧ ανέκτησε τις όποιες ελπίδες είχε για να μπει στο παιχνίδι, μειώνοντας με τον Χρήστο Φεζουλά, ωστόσο στο 39′ ο Κυριάκος Θεοδώρου έδωσε τέλος στη…σεμνή τελετή, μετά από πάσα του Νίκου Κίτσα.

Το τέρμα αυτό είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο, καθώς είναι το πρώτο στην 5ετή παρουσία του στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Το 1-3 του πρώτου μέρους δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο 45λεπτο, ειδικά από τη στιγμή που ο προπονητής των γηπεδούχων δεν είχε επιλογές από τον πάγκο.

Το 1-4 σημειώθηκε στο 66′ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και εκτέλεση του Χρήστου Ζωγράφου ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Γιώργος Κίτσας μετά από ασίστ του Καρατάσου.

Στη συνέχεια ο “δικέφαλος” κατέβασε ταχύτητα και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενους για δεύτερη φορά φέτος νικητές κόντρα στους “κιτρινόμαυρους”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Μπακάλη

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Οβεζίκογλου, Τηλκερίδης Μ., Γκουντάρας Α., Αβετίδης, Σταμάτης Α., Καρολίδης, Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Σταμάτης Θ., Τηλκερίδης Χ., Φεζουλάς.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Λαδάς, Καρατάσος, Μπουκλάς Γ. (65′ Μπεκτάς Β.), Μαρτζέλος (62′ Κίτσας Β.), Θεοδώρου Κυρ., Κίτσας Ν. (65′ Στεργιόπουλος), Κίτσας Λ., Ζωγράφος, Κίτσας Γ., Κίτσας Σ.

*φωτ. από το παιχνίδι του 1ου γύρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected