Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπάγερν Μονάχου – Δεν έχασε χρόνο και ανακοίνωσε νέο προπονητή!

ancelotiΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα συνεχίσει την θητεία του στους Πρωταθλητές Γερμανίας και ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ντόμινο εξελίξεων στους Βαυαρούς, μια και την Κυριακή (20/12) ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόφαση του Ισπανού προπονητή να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και στις 30 Ιουνίου θα αποχωρήσει από το πόστο του. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, ο Κάρλο Αντσελότι θα αναλάβει τα καθήκοντά του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και ανακοινώθηκε και επίσημα.

«Είμαστε ευγνώμονες στον Πεπ Γκουαρντιόλα για όλα έδωσε στον σύλλογο μας από το 2013», αναφέρεται στην αρχική τοποθέτηση του Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, προέδρου της Μπάγερν. Και συνεχίζει: «Είμαι σίγουρος ότι ο Πεπ και η ομάδα μας θα δουλέψουν ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε τους στόχους μας, ειδικά τώρα που είναι επίσημο πως ο Πεπ θα φύγει από την Μπάγερν».

Μάλιστα, ο «Βασιλιάς Κάλε» ανακοίνωσε την έλευση του Ιταλού: «Ο Κάρλο Αντσελότι έχει γευτεί την επιτυχία όπου και να δούλεψε ως προπονητής και έχει κερδίσει το Champions League τρεις φορές. Ο Κάρλο είναι ήρεμος, ισορροπημένος και ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε ανυπόμονοι να το ανακαλύψουμε και να δουλέψουμε μαζί του».

Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός, υποστήριξε: «Νιώθω τιμή που θα είμαι προπονητής σε μία σπουδαία ομάδα της Μπάγερν Μονάχου για τη νέα σεζόν».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected