Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Αχέρων Καναλακίου 2-0

43aa2d018513a2a14de21ca979f1dc99_DSC_0056Ένα ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για την Πύδνα ώστε να σκοράρει δυο φορές και να πάρει του 3 πολύτιμους για τη συνέχεια βαθμούς με αντίπαλο τον Αχέρων Καναλακίου.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα αλλά τόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων όσο και οι αμυντικοί του, (ειδικότερα στο 1ο μέρος) έσωσαν την εστία τους από βέβαιες παραβιάσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 23΄ο Δημητρίου με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη. Νωρίτερα στο και στο 11΄ο Τσιούνης έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καραπιπέρη όμως να λέει όχι στον επιθετικό της Πύδνας.

Στο 28΄ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Αχέροντα ο Μακράκης. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Πετρουζέλης ο οποίος διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Στο 35΄ο Καραγκούνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραπιπέρη και πλάσαρε για να προλάβουν και να διώξουν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της ομάδας του Καναλακίου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στις λιγοστές φάσεις που έγιναν ο Καραγκούνης είχε καλό σουτ στο 60΄το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο και στο 65΄ ο Ταταρίδης έσωσε την εστία του από εκτέλεση φάουλ του Κυριακάκη.

Διαιτητής ήταν ο Βρέσκας από την Ημαθία, με βοηθούς τους Τζιαμπάση και Τζιουβάρα από Κοζάνη.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα (65΄Λαγδάρης), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης, Δήμας, Τσιούνης (83΄Γελαδάρης), Κυπαρίσσης (75΄Τρικαλόπουλος), Μακράκης.

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Λαγός, Σιώρος (75’ Τσομπάι), Πάνος (57’ Ομασέρε), Μάρκος, Κυριακάκης, Πολυχρονάκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β. (78’ Κωνσταντίνου Ε.).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected