Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας311111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ –ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: 1-1

Εικόνα αγώνα: Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση των παικτών της Ακαδημίας Βέροιας, χωρίς τελικά να καταφέρει να κλείσει τη χρονιά με ακόμη μια νίκη. Οι παίκτες της Νάουσας προσπάθησαν αρκετά και τελικά το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο για τις δύο ομάδες.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Γαβριηλίδης,  Ταρατσίδης, Μούτσα, Αργυρόπουλος, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Κούβαρος Μ., (70’Απαζίδης), Παπαδόπουλος Χρ., Πορφύρης,  (55’Μπούγκαρτσιτς,) Γκιουλέκας.
Σκόρερ Ακαδημίας: 50’ Αργυρόπουλος Μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Δεν είχε κάποια δραστηριότητα το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας, αφού είχε το προγραμματισμένο του ρεπό.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε γονείς και αθλητές, που τείνει να γίνει θεσμός. Οι γονείς των αθλητών  ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόκληση- πρόσκληση των παικτών, μάζεψαν όλες τις δυνάμεις τους και επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου αγώνα! Όλοι μαζί απόλαυσαν το κοινό τους παιχνίδι και ήταν μια ωραία ευκαιρία για να μοιραστούμε λίγο κοινό χρόνο με τα παιδιά μας στην καθημερινότητα.

Την επόμενη μέρα οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας ΠΑΟΚ Μελίκης Κ. Παυλόπουλος.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected