B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Εθνικός Κλειδιού 4-2

dscn5137

Σπάει τα ρεκόρ ο ΜΑΣ Βεργίνας, που σημείωσε σήμερα την 8η σερί νίκη του και παραμένει στη δεύτερη θέση μετά το πέρας του πρώτου γύρου.

Περιττό να αναφέρουμε πως η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου έχει βρει πλέον την αγωνιστική της ταυτότητα και παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Το σημαντικό για τους νεοφώτιστους είναι πως έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν…απόσβεση τα καλοκαιρινά αποκτήματα της ομάδας και σήμερα, που ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός και δυσκόλεψε τις προσπάθειες τους, βρήκαν τη λύση από τα “βαριά χαρτιά”.

Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός πάλεψε για το αποτέλεσμα, μείωσε δύο φορές στο γκολ ωστόσο “πλήρωσε” το κακό του ξεκίνημα όταν και ο ΜΑΣ προηγήθηκε με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ ο Γιώργος Σαμψωνίδης και στο 12′ ήταν η σειρά του Παναγιώτη Βενιόπουλου να σκοράρει, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά το σοκ αντέδρασαν στη συνέχεια και στο 18′ μείωσαν το σκορ με κεφαλιά του Κουλουμπριτσίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Οι γηπεδούχοι όμως πήραν και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 32′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαμψωνίδη, όμως στο 36′ ο Εθνικός μπήκε και πάλι στο παιχνίδι, με ωραίο πλασέ του Αδαμίδη μετά από πάσα του Κουλουμπριτσίδη.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο ΜΑΣ πέτυχε και τέταρτο τέρμα με τον Δημήτρη Κατσιγαννόπουλο, βάζοντας και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδα του ΜΑΣ.

Το δεύτερο μέρος είχε φάσεις, χωρίς όμως να φτάσει σε ποιότητα το πρώτο. Οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερο την ανασταλτική τους λειτουργία, η ομάδα του Χρυσόστομου Σκεντερίδη προσπάθησε να απειλήσει ωστόσο το 4-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Προβατάς, Μελιόπουλος Π., Τσιάμπας, Γιαγλής, Αράπος, Μπλούκας (82′ Μιχαλόπουλος), Κατσιγιαννόπουλος (78′ Μελιόπουλος Σ.), Βενιόπουλος (57′ Τάτσης), Σαμψωνίδης, Μουρατίδης.

Εθνικός Κλειδιού : Σιμψερής, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Α., Παρασχόπουλος (62′ λ.τ. Μπακιρτζής), Δημητριάδης (46′ Καλυβιώτης Δ.), Παπαγιάννης (46′ Κεχαγιάς Σ.), Οικονομόπουλος, Κουλουμπριτσίδης, Αδαμίδης, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος.

*φωτ. από verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected