Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Μεταγραφή” Μίχελ για τον ΠΑΟΚ!

12404605_10208219400981894_2137153394_n_0Το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε γνωστό κατά τη γενική συνέλευση του συλλόγου. Και τυπικά εισέρχεται ο Νίκος Βεζυρτζής, ενώ το όνομα έκπληξη αφορά στην παρουσία του Σλοβάκου πρώην διεθνή διαιτητή Λούμπος Μίχελ.

 

Εκτός από την τυπική είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή που αναμενόταν, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει και ένα νέο όνομα έκπληξη με την παρουσία του γνωστού Σλοβάκου πρώην διεθνή διαιτητή Λούμπος Μίχελ.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσία στο πάνελ του προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη και του νομικού συμβούλου του συλλόγου, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Όπως ανακοινώθηκε, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ εισέρχονται οι Αρτούρ Νταβιντιάν, ο Σλοβάκος πρώην διεθνής διαιτητής Λούμπος Μίχελ και ο Ηλίας Γεροντίδης.

michel_190508Έτσι πλέον το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποτελείται από σήμερα από τους: Ιάκωβο Αγγελίδη, Νίκο Βεζυρτζή, Μαρία Γκοντσάρεβα, Αρτούρ Νταβιντιάν, Λούμπος Μίχελ, Ηλία Γεροντίδη, Δημοκράτη Παπαδόπουλο και Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Όσον αφορά τον Αρτούρ Νταβιντιάν, πρόκειται για σύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη και ασχολείται τουλάχιστον ως τώρα κυρίως με τα θέματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Αγγελίδης κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ρωτήθηκε από μικρομέτοχο για την απουσία του Κούδα από το Δ.Σ. με τον πρόεδρο του συλλόγου να επισημαίνει πως «σύντομα θα ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο ρόλος του Κ. Κούδα στην ομάδα».

Η γενική συνέλευση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των ατόμων που έχουν δικαίωμα παρουσίας σε αυτή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες των μελών του Δ.Σ. δεν έγιναν γνωστές, κάτι που θα συμβεί σύντομα μέσω ανακοίνωσης που θα υπάρξει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected