Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – “Παραμιλούσαν” στα γραφεία της ΠΑΕ με τη χειρονομία του Μπερμπάτοφ…

paok6Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πριν αναχωρήσει στην χώρα του για τις διακοπές των Χριστουγέννων έκανε μία εντυπωσιακή πράξη, δίνοντας το δικό του δώρο στους ανθρώπους που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ, δίχως να φαίνονται πουθενά…

Δεν έχει σημασία πόσα βγάζει, πόσο βαρύ όνομα κουβαλάει, αλλά η χειρονομία. Η σκέψη. Η κίνηση. Λίγο πριν αναχωρήσει στην πατρίδα του για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ενήργησε ως… Άγιος Βασίλης!

Έβαλε από την τσέπη του ένα χρηματικό ποσό και το μοίρασε στους ανθρώπους του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ (π.χ. φροντιστές, μασέρ κτλ) που δεν έχουν παχυλούς μισθούς και οι οποίοι χωρίς να φαίνονται κρύβονται πίσω από την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Μάλιστα ο Βούλγαρος άσος ζήτησε να μην πάρει δημοσιότητα αυτή του η χειρονομία, αφού δεν ήθελε να διαφημιστεί μέσω αυτής, ούτε να φανεί ότι το κάνει για λόγους εντυπωσιασμού.

Μικρές λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά για ένα πραγματικά σπουδαίο άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που κοσμεί με την παρουσία του τα μέρη μας, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί οι πραγματικά μεγάλοι, κρύβονται σε αυτά τα… μικρά!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected