Football League - Μεταγραφές

Football League – Έφτασε στο Καστέλι ο Κουρτεσιώτης

me-stathogloyΣτα Χανιά για λογαριασμό του Κισσαμικού βρίσκεται ένας… παλιός γνώριμος, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Κουρτεσιώτη και ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Καστελίου.

Ο Κουρτεσιώτης ήταν στην ομάδα της Λάρισας, με την οποία όμως δεν είχε καθόλου συμμετοχές, ενώ αντίστοιχα πέρσι από τον Δεκέμβριο και μέχρι το τέλος της σεζόν, μέτρησε 8 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 7 ως βασικός, πάντοτε με την ομάδα της ΑΕΛ. Ουσιαστικά, ο Κουρτεσιώτης έρχεται στον Κισσαμικό για να καλύψει το κενό που άφησε ο Λευτέρης Σακελλαρίου ο οποίος αποχώρησε ενώ από την άλλη, θα βρεθεί με τον Νικηφόρο Τσοντάκη -με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στις ιστορικές ανόδους του Πλατανιά- να διεκδικεί μία θέση στην 11άδα.

Ο “Κούρτε” μετά τον Πλατανιά, με τον οποίο έφτασε να παίξει και στη Σούπερ Λιγκ, αγωνίστηκε (πριν από τη Λάρισα) στον Τύρναβο στη Φούτμπολ Λιγκ παίζοντας σε 21 ματς και πετυχαίνοντας 4 γκολ. Στον Κισσαμικό, εκτός από τον Τσοντάκη, θα βρει κι άλλους συμπαίκτες που είχε στον Πλατανιά όπως τον Λαζαρίδη και τον Πότσι.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected