Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ένα ακόμη “όπλο” στα χέρια του Περικλή Αμανατίδη!

pentaΈνας από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν βαρόμετρο για την εικόνα που παρουσιάζει και την πορεία του Αιγινιακού και στο φετινό πρωτάθλημα, είναι αδιαμφισβήτητα ο Μαρσέλο Πέντα που αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του και επιστρέφει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έλειψε από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας της Πιερίας και η απουσία του δε βοήθησε τον Περικλή Αμανατίδη στα σχέδια που είχε καταστρώσει όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι.

Όλα δείχνουν ότι ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Φωκικό στο πρώτο παιχνίδι που θα σημάνει και την έναρξη του 2ου γύρου.

Σήμερα θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις και θα συνεχιστούν μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα δοθεί νέο τετραήμερο ρεπό και οι παίκτες θα επιστρέψουν και πάλι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου για να μπουν στο πρόγραμμα προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ομάδα της Άμφισσας. Επιστρέφουν οι Ντιντάκ απο Ισπανία και Ράτκο από Βουλγαρία για να ενσωματωθούν με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενώ καλά πήγε και ο Νικολίτσης που επέστρεψε μετά από καιρό αγωνιστικά, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Τέλος τις ευχές του στον κόσμο της Πιερίας έστειλε ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας:

“Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον κόσμο της Πιερίας, υγεία σε όλους, υλοποίηση των στόχων που θέσει οι ομάδες της περιοχής μας και για εμάς, να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τον δικό μας στόχο που είναι η επιστροφή στη Β΄εθνική κατηγορία”!

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected