Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ο απολογισμός της διοίκησης για τη χρονιά που φεύγει

1468562_966896916711584_1278832678613676668_nδιαβάζουμε στη σελίδα της ομάδας στο facebook

Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της προχθεσινής μας εκδήλωσης, αποχαιρετούμε σε τρεις μέρες το 2015, το οποίο αφήνει μια ”γλυκόπικρη γεύση” σε όλους μας.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά θέματα, είμαστε βέβαια ικανοποιημένοι από το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας, όχι όμως και από τη βαθμολογική θέση, η οποία δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, με βάση τους πολλούς τραυματισμούς που μαστίζουν την ομάδα τους τελευταίους μήνες και τις όποιες άλλες αντιξοότητες αντιμετωπίζουμε. Οι αριθμοί βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν λένε πάντα την αλήθεια, όμως μικρή σημασία έχει αυτό.

Μεγάλη και η ικανοποίησή μας από την επιτυχία όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε και αυτή τη χρονιά. Ακόμη μεγαλύτερη η ευχαρίστησή μας από το γεγονός ότι, για άλλη μια χρονιά η όλη δομή και λειτουργία της ομάδας είναι εξαιρετική.

Ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι είμαστε μια οικογένεια που διαρκώς μεγαλώνει, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι εννέα παιδιά (14-15 ετών) από την Ακαδημία ενσωματώθηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα και άλλα σαράντα παιδιά (5-13 ετών) στελεχώνουν τα μικρότερα τμήματα.

Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, όπως πάντα. Άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε όχι. Αυτή η προσπάθεια μας έκανε και σοφότερους. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Γι’ αυτό πρέπει όλοι όσοι αποτελούμε αυτόν τον Σύλλογο (διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι), να συμβάλουμε – ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί – στην ακόμη καλύτερη λειτουργία και να προάγουμε το αθλητικό πνεύμα, ώστε να απολαμβάνουμε την ενασχόληση με τον Σύλλογό μας. Άλλωστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, είναι ψυχαγωγία και το να ανήκει κάποιος σε ένα Σύλλογο είναι χαρά και τιμή.

Δεν μένει παρά να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους στην ομάδα και ας τους στηρίξουμε περισσότερο, προσδοκώντας ακόμη καλύτερη συνέχεια. Να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας και φυσικά όσους φιλάθλους υποστηρίζουν θερμά την προσπάθειά μας και μας τιμούν με τα καλά τους λόγια. Η καλύτερη ανταμοιβή μας…

Θέλουμε το ποδόσφαιρο γιορτή για το χωριό μας και τον Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ένα υγιές σύνολο στην ολότητά του και κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα…

Πενήντα (50) χρόνια Ιστορίας λοιπόν και η ομάδα – η οποία είναι καλά δομημένη και φυσικά πάνω από τα πρόσωπα – συνεχίζει και θα συνεχίσει την υπέροχη διαδρομή της. Και λίγο πριν την εκπνοή του 2015, ευχάριστο είναι το γεγονός της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της Διοίκησης. Για τη συνέχεια η ομάδα χρειάζεται τους φιλάθλους της ακόμη πιο κοντά, αλλά και τους παλιούς Παράγοντες-Προέδρους-Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στο πλάι της. Μόνο έτσι και με συλλογική προσπάθεια η όμορφη αθλητική μας οικογένεια θα συνεχίσει να γράφει νέες σελίδες Ιστορίας…

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected