Basket

Τι άλλο θέλεις από το να σε αποθεώνει ο Μάικλ Τζόρνταν… (vid)

54736041dee50ce360c5f16c56774eb0_LΟ Κόμπι Μπράιαντ έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ο Μάικλ Τζόρνταν φρόντισε να του εκφράσει τον σεβασμό του

Ο «Air» αποτελεί κατά γενική ομολογία τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών. Πλέον είναι ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς.

Πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Τζόρνταν φρόντισε μ’ ένα συγκλονιστικό βίντεο να στείλει το δικό του μήνυμα στον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς ο τελευταίος διανύει την τελευταία του σεζόν στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Θέλω να σε συγχαρώ για την απίστευτη καριέρα σου. Οταν κοιτάζω πίσω, θυμάμαι την πρώτη φορά που παίξαμε αντίπαλοι, θυμάμαι τον ανταγωνισμό στα μάτια σου έστω κι αν τότε δεν είχες ακόμη τις ανάλογες γνώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που σου αφήνω αυτό το μήνυμα, είμαι περήφανος για όσα πέτυχες στη διάρκεια των χρόνων. Ο πολύς κόσμος δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είχες γίνει draft από τους Charlotte Hornets, γεγονός που μας συνδέει μαζί σου. Ημουν πάντα ο μεγάλος σου αδελφός, ήσουν πάντα ο μικρός μου αδελφός. Επικοινωνούσαμε συνεχώς. Θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, ξέρω ότι θα είσαι ανταγωνιστικός όπως είμαι κι εγώ. Βοήθησες το μπάσκετ, το ΝΒΑ, απέκτησες πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Είμαι κι εγώ ένας τέτοιος, ακόμη διασκεδάζω όταν σε βλέπω να αγωνίζεσαι. Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα, για όσα κατάφερες στο άθλημα. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις στη συνέχεια. Οποτε με χρειαστείς, έχεις τον αριθμό μου. Θα είμαστε σε επαφή. Να έχεις ένα καλό ματς απόψε (όχι όμως και πάρα πολύ καλό), να μείνεις υγιής και όπως είπα και πριν από λίγο καιρό, αυτή είναι η τελευταία σου σεζόν, απόλαυσέ τη, διασκέδασε. Να προσέχεις. Καλή σου τύχη».

Δείτε το βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected