Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη του Πανσερραϊκού στο Κοκκινόχωμα

Χωρίς τίτλοΜε φιλική νίκη αποχαιρέτισε το 2015 ο Πανσερραϊκός, καθώς επικράτησε 4-1 του Βυζαντίου στο Κοκκινόχωμα.

Οι Σερραίοι απέδειξαν στο γήπεδο την ανωτερότητά τους, φουλάροντας στο δεύτερο μέρος, όταν μπήκαν οι βασικοί. Οι παίκτες των δύο ομάδων, παρά το τσουχτερό κρύο, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αλλά οι Σερραίοι στο 40’ με εξαιρετικό σουτ του Παπαστεργίου έκαναν το 0-1.

Στο 55’ με γυριστό σουτ του Μπεριάν από το ύψος του πέναλτι έγινε το 0-2. Στο 77’ από γύρισμα του Τσίλογλου, ο Παντελίδης σε κενή εστία μείωσε σε 1-2 για το Βυζάντιο. Στο 85’ ο Μπεριάν με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 90’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός με τον Μπαλού να διαμορφώνει με πλασέ από τη μικρή περιοχή το τελικό 1-4.

Συνθέσεις

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Μόραλης, Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Μουσικάκης, Κονσταντίνι, Δαγκούλης, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέττας. Αγωνίστηκαν και οι Καγκελίδης, Πόπτσης, Ουζούνογλου, Λαζαρίδης, Παντελίδης.

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Γκιόσε, Ανδρέου, Ολίσε, Παπαστεργίου, Πόποβιτς, Ατματζίδης, Αγγελούδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Μέλκας, Καψάλης, Προβατίδης, Τσιμίκας, Τσομαχασβίλι, Μπεριάν, Μπαλού, Φουρτάδο, Βοσκόπουλος και Ρούτσης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected