Κατηγορίες
Football League

Τρίκαλα – Οι τρεις επικρατέστεροι για τον πάγκο

160717Η διοίκηση του Α.Ο.Τρίκαλα, φαίνεται ότι μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε έχει καταλήξει στα τρία ονόματα υποψηφίων προπονητών για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ένας εκ των οποίων λογικά θα είναι και ο “εκλεκτός” για τον κυανέρυθρο πάγκο

Απ’ ότι φαίνεται οι αντικειμενικές δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Σάκη Τσιώλη, δεν αφήνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή περιθώρια, ως προς τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Χρήστος Γιαλιάς και ο στενός συνεργάτης του, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, έχουν καταλήξει σε τρία ονόματα προπονητών, ένας εκ των οποίων θα είναι ο εκλεκτός:

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Ρόκα, για τον οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Πέρα από το Ρόκα, έχουν γίνει επαφές με τον Μιχάλη Γρηγορίου, πρώην προπονητή του Ατρομήτου και της Κέρκυρας. Πιθανώς, σημαντικό ρόλο στην έλευση Γρηγορίου να παίξει ο Βασίλης Καλογιάννης, καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια.

Από κει και πέρα ακούγεται και το όνομα του 59χρονου Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος βρίσκεται στους πάγκους από το 1996. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Λεβαδειακό, στον οποίο εργάστηκε και τη σεζόν 1997-98. Ενδιάμεσα δούλεψε στον ΑΣ Αμπελοκήπεων. Από το 1997 έως το 1999 βρέθηκε στον πάγκο της Κοζάνης και ακολούθησαν ο Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας, το Λεωνίδιο, ο Παναιτωλικός, οι ΗΛΤΕΞ Λύκοι, η Βέροια, η Δόξα Δράμας, ο Διαγόρας, ο Πανθρακικός, ο Εθνικός Αστέρας και ο Μακεδονικός Νεάπολης. Τη σεζόν 2010-11 επέστρεψε για 3η φορά στη «Βασίλισσα του Βορρά», ολοκλήρωσε τη χρονιά και η διοίκηση τον εμπιστεύτηκε και για την επόμενη.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το πολύ μέχρι το Σάββατο ένας εκ των τριών θα έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Τ και θα βρίσκεται στα Τρίκαλα για να προπονήσει την ομάδα.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected