Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Χριστουγεννιάτικος…μποναμάς με Κρεββατά!

krevvatasΤον χορό των μεταγραφών άνοιξε η ΑΕ Σπάρτη εν όψει της χειμερινής ενίσχυσης της, προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι Πρωταθλητές Λακωνίας έκαναν την αρχή με τον 24χρονο επιθετικό Κώστα Κρεββατά. Ο νεαρός φορ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/1) στην Σπάρτη, για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη διοίκηση και στη συνέχεια έδωσε το παρών στην προπόνηση για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη:

«Η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Κρεββατά. Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει πλούσια εμπειρία και αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που έχει ρίζες από τη Λακωνία, το τελευταίο εξάμηνο αγωνίζονταν στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στη Νίκη Βόλου, έχοντας 13 συμμετοχές και 4 γκολ.

Το πρώτο μισό της σεζόν 2014-2015 ανήκε στον Ρήγα Φεραίο (11 συμμετοχές και 8 γκολ) ενώ το δεύτερο μισό μετακόμισε στις Σέρρες και τον Εθνικό Γαζώρου (15 συμμετοχές και 3 γκολ). Την περίοδο 2013-2014 εντυπωσίασε με την απόδοση του στη Γ’ Εθνική, όπου με τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας έφτασε τα 11 γκολ, συνολικά, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected