Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-3 (vid)

PANIOLYΦεστιβάλ τερμάτων είχε το δεύτερο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, ένα για τον Πανιώνιο και τρία για τον Ολυμπιακό, που συνέχισε το σερί νικών του (16/16) στην Super League, κερδίζοντας με 3-1 τους “κυανέρυθρους”

Στην αυλαία του δεύτερου γύρου ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από έναν- μάλλον απρόσμενα- καλό πρώτο γύρο και τους φιλοξενούμενους να μετρούν το απόλυτο των νικών στο διάστημα.

Αυλωνίτης, Κολοβός και Σιόβας επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια, ενώ στην πλευρά των γηπεδούχων υπήρχε επίσης “ερυθρόλευκο” στοιχείο με τους Παπαδόπουλο, Σιώπη, Γιαννιώτη (εκτός αποστολής), Καραμάνο (εκτός αποστολής).

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο στην επανάληψη έγινε το… έλα να δεις, από πλευράς παραγωγής τερμάτων. Ένα πέτυχε ο Πανιώνιος, με τον Ρισβάνη στο 63′ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τρία ο Ολυμπιακός, με σκόρερ τους Ντομίνγκες (56′), Πάρντο (73′) και Ιντέγε (80′).

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (81′ Μητρόπουλος), Μπακασέτας, Βιγιάλμπα, Μασούρας (68′ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (81′ Ντουρμισάι).

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (67′ Πάρντο), Φορτούνης, Ντουρμάζ (87′ Σεμπά), Ντομίνγκες (77′ Καμπιάσο), Ιντέγε.

περισσότερα στοιχεία και βίντεο με τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected